Neobično

PIKSI NEĆE BITI PREDSTAVLJEN? Srbiji ponestaje vremena - spisak u petak!

Autor Dušan Ninković

Selektor će morati brzo da razmišlja.

Izvor: MN Press

Fudbalski savez Srbije i Dragan Stojković Piksi su sve dogovorili, ali zvaničnog predstavljanja novog selektora neće biti! Karakteristična konferencija i predstavljanje medijima će, ovog puta, biti preskočena.

Dragan Stojković će sa FSS potpisati višegodišnji ugovor, zatim ćemo saznati njegov prvi spisak, ali bez velike pompe, saznaje ''Blic''.

Sve relevantne informacije za predstavljanje novog selektora, njegovog stručnog štaba i plana koji sa nacionalnim timom ima bivši igrač Radničkog iz Niša i Crvene zvezde, biće objavljeni na sajtu. Tako će biti i sa spiskom igrača na koje računa.

Što se tiče stručnog štaba koji će pomagati Piksiju, za sada se zna da će uglavnom biti sklopljen od bivših igrača crvene zvezde, ali bi mesto mogao da ima i jedan Partizanovac.

Očekuje se da Piksi u petak dostavi listu igračana koje računa za prve mečeve u kojima će Srbiju voditi kao selektor.

Srbija će u prvom terminu odigrati tri utakmice, pa se očekuje da Dragan Stojković Piksi pozove više igrača nego što je uobičajeno. Reprezentaciju očekuju mečevi sa Irskom (24. mart) i Portugalom (27. mart) u Beogradu, a zatim gostovanje Azerbejdžanu (30. mart).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.