POHVALILI SE

SAŠA ILIĆ POZVAO U REPREZENTACIJU 5 IGRAČA PARTIZANA: Crno-beli "rudnik" talenata, čekaju ih mečevi za Srbiju!

Autor Nebojša Marković

U Humskoj su imali čime da se pohvale.

Izvor: MN Press/FK Partizan Beograd

Uskoro slede utakmice reprezentacije Srbije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine, ali slede i mečevi mlađih nacionalnih selekcija.

FK Partizan imao je priliku da se pohvali da je čak sedmorica njihovih talenata pozvano za mečeve omladinske i kadetske selekcije.

Za prijateljsku utakmicu igrača do 19 godina između Srbije i Rumunije, poziv selektora Aleksandra Rodića dobili su Nemanja Jović i Nikola Čolić.

Jović je ovog proleća počeo da dobija značajnu minutažu u prvom timu Partizana, postigao je i dva pogotka u Superligi, pa će sada moći da se pokaže i u dresu reprezentacije.

Još zanimljivije, selektor kadetske reprezentacije Saša Ilić pozvao je čak petoricu talentovanih igrača Partizana za okupljanje pred prijateljski meč protiv Mađarske.

Radi se o igračima rođenim 2004. godine i kasnije, a među pozvanima su Mateja Stjepanović, Janko Jevremović, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović i Samed Baždar.

Inače, interesantno je i da je legendarni fudbaler Partizana u sredu i zvanično postao deo stručnog štaba selektora A reprezentacije, Dragana Stojkovića Piksija.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.