Rasulo...

OVAKAV LIVERPUL NIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Porazi su postali normalni, svađe sa Salahom novost!

Autor Dušan Ninković

Ekipa Jirgena Klopa mesecima je u katastrofalnoj formi.

Prva zvezda tima, ili jedna od najvećih zvezda u timu, Mohamed Salah, izašao je iz igre u 62. minutu. bila je to taktička zamisao Jirgena Klopa, a mnogi su u tom potezu prepoznali da stvari u svlačionici ne funkcionišu sjajno.

Liverpul je ponovo izgubio na svom terenu. Ovog puta je ceo plen odneo Čelsi, kom je minimalac ostvaren golom Mejsona Maunta bio dovoljan da pokaže ko je tim za Ligu šampiona, a ko je daleko od toga.

Liverpul - Čelsi 0:1 (0:1)
/Maunt 42/

Mogao je Čelsi do prednosti i nešto ranije, ali je rukav Tima Vernera bio u ofsajdu, pa je VAR poništio njegovu realizaciju kada je izašao oči u oči sa Alisonom. Istina, tehnologija je kasnije bila i na strani Čelsija, kada nije ''videla'' kontakt lopte i ruke defanzivca ''Plavaca'' u kaznenom prostoru.

Ekipa Liverpula je u derbiju dva nemačka trenera potpuno nadigrana, a ponovo su se pojavili svi ofanzivni problemi sa kojima klub mesecima kuburi. Prvi šut u okvir gola upućen je u 85. minutu, iako je skoro 45 minuta tim bio u rezultatskom zaostatku.Na poslednjih šest mečeva na svom terenu, aktuelni šampion je psotigao samo jedan gol - sa bele tačke protiv Mančester sitija.

O izmeni Mohameda Salaha tek će biti reči narednih dana, kada se vidi koliko je tragično Egipćanin shvatio ovaj Klopov potez. Ali, da je atmosfera pokvarena - jeste.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.