ZANIMLJIVA IZJAVA

"DOVEO BIH DUŠANA TADIĆA U VOJVODINU": Kosanović želi povratak bivših igrača u klub, s jednim su već pričali!

Autor Nebojša Marković

Zanimljivo je bilo na konferenciji za medije pred meč Novosađana protiv Javora.

Izvor: MN Press/YouTube/Fk Vojvodina/Printscreen

Vojvodina kuje velike planove!

Aktuelni osvajač Kupa Srbije ne želi da se time zadovoljava, već su u planu i mnogo veće stvari.

Sportski direktor kluba Milan Kosanović govorio je pred meč Vojvodine protiv Javora o tome kakvi su planovi kluba za trenera Nenada Lalatovića i evropska takmičenja, ali nije samo to bilo interesantno.

Kosanović je istakao još jednu važnu stvar - povratak nekadašnjih igrača kluba i internacionalaca u redove Vojvodine, kao potencijalno mesto gde bi njihovi ostvareni fudbaleri na kraju i mogli da završe karijeru.

"To je sigurno jedna stavka plana. Da se bivšim igračima Vojvodine "otvore vrata" i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa (Slobodanom) Medojevićem koji ima ugovor do 2022. godine", otvoreno je počeo Kosanović o igraču koji trenutno nastupa za AEL iz Limasola, a koji je dres Vojvodine nosio od 2007. do 2011. godine.

"Obavljen je razgovor. Prva ideja je bila da se vrate bivši igrači Vojvodine koji mogu da budu vođeni, da budu oslonac tima. Kad se setimo, jedan Nino Pekarić je "napravio" Srđana Babića igrajući s njim u zadnjoj liniji. Moja želja s te strane je Medojević. Sad kad bi me neko pitao da jednog izaberem, ja bih rekao da je to tip igrača. Izvinjavam se... Doveo bih i Tadića", rekao je uz osmeh sportski direktor Vojvodine, sećajući se sada kapitena Ajaksa.

"A ima ih dosta (takvih igrača, prim. aut), oni su vezani ugovorima i imaju velike plate u tim klubovima, za naše uslove. Ali mislim da vrata Vojvodine treba da budu otvorena takvim igračima, da budu nosioci i da ovde završavaju karijere. Da oni budu ti koji će pomoći novim generacijama, kao igrači koji imaju iskustva u pravljenju vrhunskih rezultata", zaključio je Milan Kosanović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.