Ima vremena

STANKOVIĆ HOĆE JOŠ IGRAČA U REPREZENTACIJI SRBIJE: Zbog jednog mu je posebno žao!

Autor Dušan Ninković

Crveno-bele će na Piksijevom prvom spisku predstavljati Gajić.

Izvor: MN Press

Reprezentacija Srbije će se uskoro okupiti po prvi put u 2021. godini i pod komandom Dragana Stojkovića Piksija, a u timu će biti i jedan igrač Crvene zvezde. Poziv je zaslužio Milan Gajić koji igra na poziciji desnog beka, godinama deficitarnoj u nacionalnom timu.

Na konferenciji pred meč sa Čukaričkim, trener crveno-belih Dejan Stanković se dotakao i Piksijevog poziva nekadašnjem igraču OFK Beograda i Bordoa.

Takođe, Stanković je pričao i o Nemanji Milunoviću, čoveku koji se fantastično uklapao u Muslinov sistem sa tri štopera, a ovog puta nije dobio poziv. Nada se nekadašnji vezni igrač Zvezde, Lacija i Intera da će to u budućnosti biti drugačije.

''Gajić to zaslužuje, ja sam se potrudio da im pokažem kako treba da se odnose pre svega sami prema sebi, budući da sigurno imaju kvalitet čim nose dres Crvene zvezde. Ne može neko slučajno da nosi crveno-beli dres, samo je bilo potrebno da povrati samopouzdanje u sebe. Ima mnogo momaka koji su se 200 posto podigli, kao jedinke i kao grupa. Gajiću čestitam na pozivu, žao mi je što Milunović nije dobio poziv, mislim da je ozbiljan lider na terenu, međutim ima vremena'', rekao je Dejan Stanković.

Milan Gajić je svojevremeno bio član reprezentacije do 20 godina koja je na Novom Zelandu postala šampion sveta. On će na naredna tri meča nacionalnog tima imati priliku da debituje u seniorskoj selekciji, dok Nemanja Milunović već ima četiri nastupa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.