Uživo

"PETARDA" MOĆNOG PARTIZANA! NASTAVLJA SE STRAŠNA SERIJA: Holender briljirao, Suma pokazao magiju!

Partizan je savladao Rad na Banjici sa 5:0 (2:0) i tako stigao do svoje 15. pobede u nizu.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana savladali su Rad na Banjici i tako došli do 15. pobede u nizu. 

Tim Aleksandra Stanojevića je dominirao tokom celog meča, na vreme je postigao prvi gol i na kraju došao do jako ubedljive pobede. 

RAD - PARTIZAN 0:5 (0:3) 

/Holender 34, Natho 35, Marković 48, Suma 66, Stevanović 72/

Počeo je ofanzivno Rad, ali ubrzo je Partizan preuzeo sve konce igre i pokazao koliko je bolji tim. Prvo je Filip Holender dobio odličan pas u prostor od Takume Asana i onda sjajno šutirao u suprotni ugao Kahrimanovog gola. Zatresao je mrežu i započeo svoju sjajnu partiju! 

"Kumovao" je kod sledeća dva pogotka. Prvo je Lazar Marković centrirao u sredinu, on propustio loptu kroz noge, a potom Natho naleteo na nju i poslao je u mrežu. Potom je na startu drugog poluvremena Natho asistirao Markoviću, Holender se našao na putu lopte, ali je vešto izbegao i ona je otišla u mrežu Rada. 

Gol Sejdube Sume
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Sejduba Suma je ušao u igru u drugom poluvremenu, ali je uspeo da obeleži ovaj meč. Prvo je postigao prelep pogodak u 66. minutu, pošto je driblao pored trojice čuvara, a onda šutnuo i savladao golmana Rada. Samo šest minuta kasnije poslao je sjajnu loptu u prostor za Stevanovića, kome je u situaciji 1 na 1 sa golmanom ostalo samo da postigne pogodak. 

Partizan je tako upisao svoju 15. uzastopnu pobedu, a "dobio" je i špica! Filip Holender jeste promašio jednu izglednu šansu, ali je pokazao da je kvalitetno rešenje u napadu. On se sjajno kretao, ostvarao prostor, utrčavao između protivničkig štopera... Dao je gol, dva puta se sjajno snašao u 16 metara i Aleksandar Stanojević sigurno može da računa na njega i u ulozi centralnog napadača. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

19:06

Sjajan meč!

Partizan je savladao Rad sa 5:0, a posle pobede od 6:0 nad Inđijom crno-beli su još jednom pokazali u kakvom su naletu forme. 

Vrlo brzo su "otvorili" protivnika, pa je tako do poluvremena bilo 2:0. Iako je postigao "samo" jedan gol, Filip Holender je bio apsolutno prvo ime tog dela igre pošto je učestvovao i kod ostala dva. Jednom je preskočio loptu i ostavio je za Natha koji je zatresao mrežu, a jednom je pustio loptu kroz noge kod šuta Markovića i ona je završila u golu. 

Sejduba Suma je obeležio drugo polvureme pošto je prvo postigao pogodak nakon serije sjajnih driblinga, a onda je asistirao Filipu Stevanoviću za 5:0. 

18:59

90. minut: Prečka!

Zatresla se! Suma je šutirao i ovo je kraj. 5:0 za Partizan!

18:58

88. minut: Crveni karton za Rad!

Poslednji igrač odbrane rada bio je Stojisavljević, povukao je Nemanju Jovića u prodoru i dobio direktan crveni karton. Bune se sa klupe Rada, a Milan Milanković dobija žuti karton zbog prigovora. 

18:55

86. minut: Svi ovde čekaju kraj

Pitanje pobednika je odavno rešeno, a lopta je uglavnom na sredini terena. Kruži Partizan oko gola protivnika, ali nema nikakve pretnje. 

18:48

Suma je ovde doneo magiju!

Sjajni Gvinejac je ušao pri rezultatu 3:0, a onda je fenomenalno zaigrao. Prvo je postigao gol posle serije driblinga, a onda je uspeo i da asistira za Filipa Stevanovića, 

Još uvek traje prelazni rok u MLS-u, neke ekipe se interesuju, ali je jasno da bi Partizan mnogo izgubio njegovim odlaskom. 

18:40

72. minut: GOOL! Filip Stevanović!

Pogodak za 5:0 mladog veziste!

Lazar Pavlović je dodao loptu do Sume, a on je sjajnim pasom izbacio Filipa Stevanović samog ispred Kahrimana sa leve strane. Krilni fudbaler je šutirao, a lopta je završila u mreži. 

18:34

66. minut SUMA! GOL!

Kakav pogodak Sume! Dobio je loptu između nekoliko protivničkig igrača na 12-13 metara od gola, a onda je usledio niz driblinga. Uspeo je da prođe tri igrača, a onda je šutnuo!

Damir Kahriman je imao ovu loptu na ruci, ali nije uspeo da je zaustavi! Fenomenalan gol Gvinejca, njegov 25. u dresu Partizana!

18:28

60. minut: Mogla je ovo biti prilika za Rad

Prošao je po strani Novaković, centrirao, Igor Vujačić je nespretno intervenisao, ali su defanzivci Partizana bili na visini zadatka i poslali su ovu loptu daleko od Aleksandra Popovića. 

18:25

56. minut: Izmene u Partizanu

 Mladi Nemanja Jović će zameniti strelca trećeg gola Lazara Markovića, dok iskusnog Bibrasa Natha menja Sejduba Suma, kome je ovo 101. meč za crno-bele. 

18:23

53. minut: Lazarević konačno preti!

Šutirao je Lazarević, ali ostaje 3:0 za Partizan pošto ni ova lopta nije zatresla mrežu Partizana. Napravljena je i prva izmena na meču, Uroš Damjanović je zamenio Aleksandra Busnića. 

18:18

49. minut: Holender je bio 1 na 1!

Ipak nije uspeo da postigne gol! Posle sjajne reakcije kod gola Markovića sada nije uspeo da prestigne Kahrimana i iskusni golman mu je preprečio put i odbranio je svoj gol!

18:16

48. minut: GOOOOL!

Lazar Marković je strelac!

Posle auta Bibras Natho je utrčao, dobio loptu i poslao je u sredinu šesnaesterca protivnika. Lazar Marković je natrčao, "otvorio" nogu i poslao loptu u donji desni ugao gola. 

Opet je sjajno reagovao Filip Holender! On je bio odmah kod stative, ali se na vreme pomerio, lopta mu je prošla kroz noge i zatresla je mrežu!

Nema govora o ofsajdu, pošto je Nathov čuvar bio iza čeđa Holendera. 

18:16

46. minut: Krećemo sa šansama!

Prvo je lopta pogodila u leđa Andriju Kaluđerovića i tako se prekinuo obećavajući napad domaćina, a onda je Natho bio neprecizan sa druge strane. Krenulo je vrlo uzbudljivo i drugo poluvreme!

18:14

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Partizan će želeti da zadrži ovo vođstvo, a Rad će morati da odigra kao u prvih 15-ak minuta prvog dela igre ako želi da se vrati u meč. 

Tokom pauze nije bilo izmena, timovi nastavljaju u istom sastavu. 

18:10

Pogledajte drugi gol Partizana!

Ovde je sve bilo odlično odrađeno, mat u tri poteza!

Prvo je Lazar Marković primio loptu sa strane, namestio se i centrirao po zemlji. Filip Holender je bio svestan situacije, video je Natha iza sebe, pustio je loptu kroz noge i na Nathu je bilo samo da je ubaci u mrežu!

Natho gol Rad
Izvor: YouTube/Arena sport TV

18:07

Šta smo videlI u prvih 45 minuta?

Rad je hrabro počeo ovaj meč, delovalo je da će napadati, ali posle 15-ak minuta Partizan je preuzeo inicijativu. Prvi gol je pao u 24. minutu kada je Filip Holender dobio loptu od Takume Asana i majstorski poslao loptu u suprotan ugao gola, a Damir Kahriman je bio nemoćan. 

Potom je Rad imao najbolju priliku na meču, Bojan Ciger je glavom okrznuo loptu posle centaršuta iz slobodnog udarca, ali mladi Aleksandar Popović je sjajno odbraio i u narednom napadu Partizan je preko Natha duplirao vođstvo! 

Lazar Marković je centrirao sa leve stane, Holender je propustio loptu kroz noge, a Natho natrčao i zatresao mrežu!

17:56

Nadoknada vremena! Faul nad Holenderom!

Faul nad napadačem Partizana sa nekih 25 metara sa leve strane, Natho je slabo centrirao i idemo na odmor. 

17:54

44. minut: Kakva šansa za crno-bele!

Gužva pred golom Rada, sve veći problemi za domaćina! Udarac je ipak izblokiran i izgleda da ćemo na poluvreme rezultatom 2:0 za Partizan. 

17:51

42. minut: Problemi za Partizan

Problemi za Partizan pošto se posle pada reprezentativac Mađarske žali na povredu. Ipak, nastaviće meč, makar do poluvremena!

17:50

40. minut: Pao je Holender!

Bio je u prodoru, došao je do 15-ak metara od gola protivnika, a onda je pao! Bio je u šesnaestercu, a deluje da mu je proklizala noga. Holender je imao nekoliko opcija ovde, ali nije uspeo da se snađe. 

17:46

Ovo je spremio Marković!

Lazar Marković je kod drugog gola Partizana imao loptu sa leve strane, a onda je sjajno centrirao. Video je prazan prostor u 16 metara protivnika u koji je poslao loptu. Filip Holender je opet bio sjajan, pustio je loptu kroz noge jer je video saigrača iza sebe. 

Natho je natrčao na loptu i - pogodio!

17:43

35, minut: Bibras Natho 2:0!

GOOOOL!

Posle šanse Rada koju su "građevinari" propustili Bibras Natho je to kaznio! Sjajni izraelski vezista je utrčao u 16 metara protivnika i uspeo da pogodi! 

17:42

32. minut: Kakva šansa!

Ilija Tučević je sjajno centrirao u samo srce šesnaesterca Partizana, Bojan Ciger je zakačio loptu, ali je Aleksandar Popović sjajno intervenisao i paradom "očisto" tu loptu!

Šansa Rada
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:41

Evo kako je izgledao gol!

Sjajan pogodak reprezentativca Mađarske!

Gol Filip Holender
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:33

GOOOL!

Postiže ga Filip Holender! dobio je sjajnu asistenciju Takume Asana, a onda je poslao loptu u suprotan ugao gola Damira Kahrimana i savladao nekadašnjeg golmana Crvene zvezde. 

Igrao se 24. minut!

17:30

20. minut: Direkt u Popovića!

Rad je dobio slobodan udarac na otprilike 30 metara od gola. Ilija Tučević je pokušao da šutne direktno, ali je poslao loptu direktno u Aleksandra Popovića!

17:25

16. minut: Holender!

Utrčao je izumeđu dva defanzivca Rada reprezentativac Mađarske, šutirao je sa 15 metara, ali je lopta otišla pored gola. 

17:24

15. minut; Slab pokušaj Asana

Posle centaršuta sa leve strane Takuma Asano je natrčao na loptu, ali je njegov udarac završio daleko od gola. Ipak Partizan steže obruč oko gola Rada!

17:22

12. minut: Izblokiran Marković!

Delovalo je da bi ovo mogao da bude opasan napad, ali je Lazara Markovića koji je ušao duboko u šesnaesterac protivnika izblokirao štoper Rada Bojan Ciger. 

17:16

7. minut: Zapretio je Rad!

Veoma brzo je Rad uspeo da prebaci loptu iz odbrane na krilo, Mladeenović je ušao u dribling, a onda je ipak Vujačić uspeo da ga prevari! Nije prošao crnogorskog štopera, a lopta je otišla u gol-aut!

17:13

5. minut: Problem za Rad!

Jako loš pas unazad iz veznog reda Rada, štoperi to nisu mogli da stignu pa je Damir Kahriman morao da istrči i "očisti" tu loptu. Nema još šansi, ali Partizan drži loptu. 

17:09

Počeli smo!

Na startu je Damir Kahriman golman Rada morao da promeni dres, ali onda je duel počeo. Partizan je imao prvi napad, ali lopta nije došla do Lazara Markovića. 

17:01

Očekujemo prvi zvižduk sudije...

Ekipe su na terenu, čekamo početak meča! Vreme je sjajno za fudbal, sve je spremno!

Trener domaćina Milan Milanović nije hteo da predviđa ništa.

"Nedeljom nešto nisam vidovit, ne bih da predviđam, a očekujem od igrača da daju sve od sebe i da pruže otpor", rekao je on. 

Aleksandar Stanojević je sa druge strane prihvatio ulogu favorita. 

"Uvek idemo na pobedu, to je realno i normalno. Favoriti smo, ali ja uvek oprezno ulazimo u svaku utakmicu", naglasio je Stanojević.

16:48

Partizan je u dve sjajne serije!

TIm Aleksandra Stanojevića ne samo da je u sjajnoj formi u ovom momentu, već malo koji protivnik tako odgovara crno-belima kao Rad. 

Partizan je nanizao 13 uzastopnih pobeda u Superligi, 14 ako se računa i kup, a već 10 poslednjih mečeva pobeđuje u međusobnim duelima sa Radom!

16:44

Ko je na klupi?

Partizan je na klupi sa mladim golmanom Matijom Gačmancem, defanuivcima Živkovićem, Ostojićem, vezistima Sumom, Terzićem, Smiljanićem i Pavlovićem, dok su na klupi najofanzivnija rešenja Stevanović, Jović i Štulić.

Na klupi rada sede: Leković, Bajić, Tanović, Đorić, Jovanović, Gojković, Adžibaba, Stanisavljević i Damjanović. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
16:25

Dobrodošli!

Pratite uživo meč Rada i Partizana u okviru 26. kola Superlige Srbije. 

Dok domaćin traži bitne bodove u borbi za opstanak gosti žele da pobedom priđu Crvenoj zvezdi koja se nalazi na vrhu Superlige.