Uzbudljivo

VOJVODINA PONOVO TREĆA, TSC SE NIJE OPORAVIO OD ZVEZDE: Mačva napravila iznenađenje dana!

Autor Dušan Ninković

Nekoliko zanimljivih rezultata.

Izvor: MN Press

Velika će se borba voditi do kraja sezone za treću poziciju na tabeli. Do danas je tamo bio Čukarički, koji je iskoristio poraz Vojvodine od Partizana u prethodnoj rundi. Sada je ponovo tim iz Novog Sada na trećem mestu, ali Čukarički gostuje Zvezdi kasnije u toku dana.

Biće ništa manja borba i za opstanak. Možda se u tu trku danas uključila Mačva, a sigurno su u njoj novi Pazar koji je pobedio, Javor koji je izgubio i Rad koji treba da igra protiv Partizana.

Ukupno šest mečeva odigrano je do sada u Superligi. Ovo 26. kolo donelo nam je neobične termine jer počinje u nedelju, a završava se u ponedeljak, ali fudbal je fudbal. Ne bunimo se.

Prvo je Radnik u sremskoj ravnici savladao Inđiju, a onda je pet mečeva počelo u istom terminu. Metalac je na svom terenu bio bolji od Voždovca, Novi Pazar je uspeo da nadigra Spartak, a Mačva je napravila senzaciju.

U Šapcu je pao Proleter, pa će Mačvani maštati o opastanku, koji im je na zimskoj pauzi bio prilično daleko.

Dva najzvučnija meča u ovom terminu bilisu okršaj Vojvodine i Javora, koji su već u prvih pola sata odlučili Gemović i Zukić, kao i susret Radničkog i TSC-a u Nišu. I tamo je slavio domaći tim, preko Markovića i Gavrića, pa su igrači Mladena Krstajića udaljeni od Evrope kojoj su se nadali.

Superliga 26. kolo:

nedelja

Inđija - Radnik 0:1

Mačva - Proleter 3:1

Metalac - Voždovac 2:1

Novi Pazar - Spartak 2:1

Radnički Niš - TSC 2:0

Vojvodina - Javor 2:0

Rad - Partizan 17:05

Crvena zveda - Čukarički 19:15

ponedeljak

Bačka - Mladost

Zlatibor - Napredak

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.