TRANSFER?

ŽOZE MURINJO "PIKIRAO" SRBINA - HOĆE DA MU ON REŠI PROBLEME: Totenhem se dugo muči, "Bleki" dobija poziv iz Londona!

Autor Nebojša Marković

Sve je više klubova u Engleskoj koji ga uzimaju u razmatranje.

Izvor: MN Press

Srpski fudbaleri možda neće igrati ovog leta na Evropskom prvenstvu, ali to ne znači da ovog leta neće biti u centru pažnje.

Jedan od njih mogao bi da bude Nikola Milenković, igrač za kojeg bi premijerligaši mogli da se otimaju!

Posle stalnih priča da su za štopera Fiorentine zainteresovani Mančester junajted, a onda i Liverpul, sada je još jedno veliko ime predmet spekulacija.

Totenhem i Žoze Murinjo su zainteresovani za dovođenje Nikole Milenkovića! Portugalski stručnjak bi rado video Srbina u svom timu, prenosi "Kalčomerkato".

Ovaj italijanski medij prenosi da je Totenhem "zagrizao" za Milenkovića, a u prilog eventualnom transferu u London ide i činjenica da će srpski fudbaler ovog leta ući u poslednju godinu ugovora sa timom iz Firence.

To znači da pregovaračka pozicija Fiorentine neće biti sjajna, pa bi Totenhem to mogao da iskoristi. Murinjo takođe ima problema na mestu štopera, jer nikako da nađe pravi tandem među igračima kao što su Tobi Aldervereld, Davinson Sančez, Džo Rodon, Erik Dajer...

Milenković bi mogao da bude kupovina za budućnost, imajući u vidu da su mu tek 23 godine, a da je već standardan i u reprezentaciji Srbije i da za svoje godine ima višegodišnje iskustvo igranja u Seriji A.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.