Problem

KORONA UDARILA NA ZVEZDU, KLJUČNI VEZISTA POZITIVAN: Osetio je simptome, odmah je morao u karantin!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda će na meču sa Mačvom biti bez njega.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda će u narednim mečevima biti oslabljena i moraće da igra bez Sekua Sanoga. 

Kako se navodi u saopštenju kluba snažni vezista je osetio simptome, a pošto je izolovan urađen mu je test koji je bio pozitivan. 

Tim normalno trenira pred meč sa Mačvom, ali će u narednim nedeljama biti bez ključnog igrača, defanzivnog veziste koji je tokom proteklih godinu dana bio spona između odbrane i veznog reda. 

"Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš prvotimac Seku Sanogo pozitivan na korona virus. Čim je snažni vezni fudbaler osetio prve simptome, odmah je bio testiran, a potom i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak ekipe. Nažalost, nalaz na korona virus je bio pozitivan. Fudbaleri našeg tima su nastavili da treniraju normalno i da se pripremaju za susret sa Mačvom, ali i za sve naredne utakmice koje ih očekuju. Sanogo se oseća dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima. Naš klub testira igrače na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Sanogu želimo brz oporavak i da se što pre priključi saigračima u novim pobedama", navodi se u saopštenju kluba.

Još uvek se ne zna koliko će stameni vezista biti van tima, ali je sigurno da će propustiit mečeve protiv Mačve, Voždovca i Mladosti iz Lučana. 

Ono što zabrinjava crveno-bele je to što je derbi sa Partizanom za manje od mesec dana. Karantin i izolacija ne traju toliko, ali pitanje je da li će Sanogo, jedan od ključnih igrača tima, biti 100 odsto spreman za taj meč.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.