Uživo

PARTIZAN GAZI! 4 KOMADA ZA POLUFINALE KUPA: Crnogorci tresli mrežu, Asano i Natho završili posao!

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale kupa Srbije pošto su savladali Voždovac na svom terenu 4:0.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su treći polufinalisti Kupa Srbije pošto su savladali Voždovac na svom terenu.

U meču u kome je na terenu postojao samo jedan tim crno-beli su pretili od samog starta i na kraju su rutinski prošli dalje.

PARTIZAN – VOŽDOVAC 4:0 (2:0)
/Šćekić 24, Vujačić 32, Asano 52, Nathi 58/

Već posle dva minuta Lazar Marković je promašio veliku šansu za svoj tim, ali to nije poremetilo crno-bele. Tim Aleksandra Stanojevića je nastavio da napada, ređale su se šanse kao na traci, a “zmajeve” je otvorio Aleksandar Šćekić.

Posle jednog kornera šutirao je Takuma Asano, a visoki Crnogorac se sjajno našao. “Otvorio” je nogu, odbila se lopta i zatresla mrežu protivnika. Do poluvremena je Partizan duplirao prednost pošto je Igor Vujačić posle kornera bio najviši u skoku i pogodio je mrežu protivnika.

Crno-beli su najviše pretili sa krila, pa su tako dva gola u drugom poluvremenu došla posle prodora sa krila. Prvo je Lazar Marković prošao i asistirao Asanu, a onda je Holender nastavio sa sjajnim igrama, prohujao je po levoj strani i poslužio Takumu Asana.

Ovako je Partizan došao do svoje 16. pobede u nizu i plasirao se u polufinale takmičenja. O stanju na terenu dovoljno govori to da je Vladimir Stojković prvi put intervenisao u 69. minutu, a u 80. minutu je Voždovac imao prvu šansu na utakici. Tada je prečka pomogla golmanu Partizana, ali meč je već bio rešen.

U kakvoj se formi nalazi Partizan govori i podatak da je u prethodnom kolu crno-beli tim savladao Rad sa 5:0, a sada je sa 4:0 pao Voždovac! Sada sledi duel sa Zlatiborom u Superligi, a crno-beli će i tu biti veliki favoriti. 

Defanzivna linija se uigrala i deluje sve sigurnije, dok se Filip Holender nameće kao ozbiljno rešenje na mestu napadača i sada deluje da Partizan nema mana u svojoj igri. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

18:55

GOTOVO! Partizan je u polufinalu, pobedili su 4:0!

Vrlo ubedljiva pobeda Partizana i zaslužen prolazak dalje!

18:53

87. minut: "Sedmica" muči Partizan!

Kako je ušao Nemanja Vučić, tako je Voždovac proigrao. Sada je opet imao šansu, ali nije uspeo da postigne pogodak, Siguran je Vladimir Stojković!

18:52

85. minut: Slobodan udarac u opasnoj zoni!

Stefan Purtić je loše ovo izveo i propala je prilika za "zmajve". Probudio se Voždovac, ali kasno!

18:44

78. minut: Kakva šansa! Prečka!

Ušao je Nemanja Vučić na teren, dobio loptu i onda je pogodio prečku! Vladimir Stojković je previše izašao, nije stigao ovu loptu, ali spasio ga je okvir gola!

18:37

71. minut: Šansa za Sumu!

Brza kontra Partizana, imao je šansu Sejduba Suma, ali nije je iskoristio.

Nikola Štulić je zamenio Lazara Markovića.

18:35

69. minut: Vladimir Stojković interveniše prvi put!

Sa nekih 27-28 metara je Voždovac probao u polukontri da iznenadi čuvara mreže Partizana, Potom je u narednom napadu Voždovac imao slobodan udarac, ali je i tu loše šutirano. 

18:33

Ovako je pogodio Bibras Natho

18:28

62. minut: Izmene u Partizanu!

Sada ulaze mlađe snage na teren. Teren napuštaju Miloš Jojić, Bibras Natho i Takuma Asano, a na teren će mladi Lazar Pavlović i Filip Stevanović, kao i Sejduba Suma. 

18:22

57. minut: Natho! GOOOL! 4:0

Još jedan pogodak Partizana!

Sada je po strani prošao Filip Holender i ubacio loptu u peterac, Krunić je odbio loptu, a na nju je natrčao Bibras Natho! 

Mogao je da pogodi Takumu Asana, ali se Japanac snašao, izbegao tu loptu i ona je otišla u gol. 

18:22

55. minut. Užasan start!

Igor Vujačić je jako neoprezno startovao na Stojisavljeviću i odmah je dobio žuti karton! Nepotreban i izuzetno grub start u meču u kome sve deluje kao da je rešeno. 

18:17

51. minut. GOOOL! 3:0

Sada je pogodio Takuma Asano! 

Lazar Marković je po ko zna koji put prošao po levoj strani, a onda je dobro pogledao gde su njegovi saigrači. Video je Japanca kako utrčava u sredini šesnaesterca i poslao mu loptu. Nije bilo teško Asanu, ostalo mu je da samo ubaci loptu u mrežu- 

18:13

47. minut: Uh, nezgodno!

Dobro je ovde dobio po nozi Aleksandar Šćekić. 

Probao je da dođe do lopte, ali je jedan igrač Voždovca u tom trenutku pokušao da šutne i udario ga. Ipak, nije ovo ozbiljno, nastaviće stameni vezista. 

18:10

Počinjemo!

Voždovac će morati nešto da promeni iz korena kako bi se vratio u ovaj meč, a što se tiče Partizana - ako se ovako nastavi opet će doći do ubedljive pobede. 

18:08

Kako je to izgledalo do sada?

Partizan je odmah počeo napadački i Lazar Marković je posle dva minuta mogao da donese prednost svom timu. Posle nekoliko propuštenih šansi Partizan je konačno preko Šćekića postigao gol, a prednost je duplirao Vujačić. 

Tokom prvih 45 minuta crno-beli su bili apsolutno dominantni i gosti nisu imali nikakve šanse da ugroze gol Vladimira Stojkovića. Iz meča u meč tim Aleksandra Stanojevića izgleda sve bolje! 

17:55

POLUVREME!

Sjajno poluvreme Partizana! 

Voždovac nije došao ni do jedne šanse, a crno-beli su dva puta zatresli mrežu protivnika. Prednost je mogla biti i mnogo ozbiljnija, pošto su redom Holender, Marković i Asano promašivali vrlo izgledne šanse. 

17:52

Evo i drugog gola Partizana!

17:48

40. minut: Ovo je mogla biti šansa...

Šćekić je odbio loptu visoko, ona je preletela odbranu Voždovca iza koje se našao Takuma Asano. Ipak Japanac je loše primio loptu i ništa od šanse za crno-bele. 

17:45

Evo kako je Šćekić postigao gol!

17:39

32. minut: GOOOL! 2:0

Vujačić je pogodio!

Još jedan korner, ovoga puta je lopta poslata u samo srce šesnaesterca protivnika, a crnogorski štoper je bio ubedljivo najbolji u skoku. Sjajno se snašao, odlično skrenuo loptu glavom i zatresao mrežu!

17:39

30. minut: Šansa za Holendera!

Dobio je dubinsku loptu, utrčao iza leđa odbrane, ali je bio previše na strani. Šutirao je, ali nije uspeo da savlada golmana. 

Minut kasnije u još jednom napadu Asano je bio u nalatu, Marković mu je vratio loptu, ali je izblokiran Japanac!

17:34

25. minut: Ređaju se šanse!

Prvo je Lazar Marković probao efektno da postigne pogodak "makazicama", a onda je Purtić pogrešio, no napadači Partizana nisu stigli loptu koju im je on poklonio. 

17:31

23. minut: GOL! 1:0

Šćekić je pogodio!

Kakva je ovo akcija bila! Posle trećeg kornera za crno-bele lopta je došla do Takume Asana, a on je šutirao. Lopta bi otišla van terena, da se na njenom putu nije našao visoki defanzivni vezista. 

Aleksandar Ščekić se fenomenalno snašao, skrenuo loptu i prevario golmana Voždovca. Vodi Partizan!

17:31

Pogledajte zicer koji je promašio Lazar Marković!

Promašena prilika Lazara Markovića!
Izvor: YouTube/TV Arena sport

17:28

20. minut: Prvi žuti karton

Iskusni Stefan Purtić je faulirao Takumu Asana, sprečio potencijalnu kontru i upisan je u beležnicu sudije, 

17:25

17. minut: Proba Natho!

Posle kornera koji je izborio Ivan Obradović lopta je došla do Natha na nekih 25 metara od gola protivnika. Iskusni Izraelac je šutirao, ali je lopta otišla pravo u ruke Kruniću. 

17:22

14. minut: Sada Asano!

Dobio je loptu sa desne strane Asano, imao je vremena da se namesti, ali neprecizan je! Otišla je ova lopta malo pored gola "zmajeva"!

17:19

10. minut: Ne uspeva Voždovac da "pritisne"

Pokušavaju igrači Voždovca da naprave presing na poslednju liniju Partizana, ali ne uspevaju. Jedna lopta iz odbrane crno-belih im je otišla u noge napadaču Voždovca, ali nije uspeo da je iskontroliše.

Za sada je Partizan dominantan na ovom meču. 

17:15

6. minut: Holender! Kakva šansa!

Prebačena je lopta preko odbrane Voždovca, Holender se našao na pravom mestu i šutnuo loptu pre nego što se spustila na zemlju.

Ipak Krunić je opet fenomenalno intervenisao i spasio svoj gol! Još jedna sjajna šansa!

17:11

2. minut: Zicer je promašio Marković!

Auh kakva je ovo bila šansa! 

Filip Holender je šutirao, a Miloš Krunić je kratko odbio tu loptu. Prvi je do lopte stigao Lazar Marković, ali je sa 7-8 metara šutirao pravo u golmana Voždovca.

Niko nije bio ispred njega, ovo je bio zicer!

17:08

POČELI SMO!

Treće četvrtfinale kupa Srbije počinje i videćemo ko će dalje - Partizan ili Voždovac. 

17:06

Završena dva polufinala!

I imali smo šta da vidimo! 

U meču Radnika i TSC-a smo videli penale, dok je meč Vojvodine i Spartaka obeležio jedan "fantomski" gol!

17:04

Partizan vežbao penale!

Dva puta je Voždovac prošao na penale u ovogodišnjem kupu i trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da je njegov tim pred ovaj meč vežbao izvođenje jedanaesteraca. 

Sa druge strane trener Jovan Damjanović se nada da će njegov tim moći da ima loptu u posedu na ovom meču, ali zna da će to protiv Partizana biti jako teško. 

16:43

Ko je na klupi?

PARTIZAN: Popović, Bajbek, Pavlović, Živković, Suma, Ostojić, Štulić, Jović, Stevanović, Lutovac, Smiljanić

VOŽDOVAC: Preković, Vučić, Milosavljev, Stojčev, Perošević, Avrić, Bogdanović

16:11

A evo i sastava!

PARTIZAN: Stojović; Obradović, S. Marković, Vujačić. Miljković; Šćekić, Jojić: Asano, Natho, L. Marković, Holender

VOŽDOVAC: Krunić; Dukić, Bogdanović, Purtić; Arsić, Ivezić, Ajdinović, Milojević, Stanisavljević, Cvetićanin; Stoisavljević

15:51

Partizan je u seriji!

Pobeda nad Radom 5:0 u prvenstvu bila je čak 15. zaredom. Crno-beli su nanizali 14 trijumfa u ligi i uz jedan u kupu došli do neverovatnog niza trijumfa. Sada žele da nastave u sjajnoj formi, a da pritom dobiju meč koji bi ih odveo u polufinale. 

15:15

Dobrodošli!

Zajedno sa nama pratite meč četvrtfinala kupa Srbije na kome se sastaju Partizan i Voždovac. 

Crno-beli su u prethodnoj rundi savladali Metalac sa 1:0, dok je Voždovac prošao Javor 2:1.