Šta kažete?

''FANTOMSKI GOL'' JAPANCA U KUPU SRBIJE: Vojvodina prošla, Spartakov pogodak problem - da li je regularno? (ANKETA)

Autor Dušan Ninković

Igrači Vojvodine se nisu lako pomirili sa odlukom arbitra.

Izvor: Arena sport TV/Screenshot

Ekipa Vojvodine je povela pogotkom Bralića u 58. minutu meča, deset minuta kasnije je preko Bojića stigla do pobede, a u međuvremenu se desio najkontroverzniji detalj na meču. Gol Spartaka priznat je od strane sudije Minakovića, ali snimak možda govori drugačije.

Japanac Noboru Šimura, koji je već godinama igrač Spartaka, raspalio je po lopti i pogodio okvir gola. Ona se nakon tog kontakta odbila na dole, a gde je tačno završila niko nije siguran. Uglavnom, pogodak je priznat.

Spartak - Vojvodina 1:2 (0:0)

Za sudiju Minakovića nije bilo dileme. On je odmah pokazao na centar, a to je izazvalo revolt fudbalera Vojvodine. Svi su mu pritrčali, okružili ga i počeli da se raspravljaju oko gola koji je upravo priznat. Promene odluke nije bilo, Spartak je stigao do izjednačenja.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ipak, Subotičani nisu uspeli da sačuvaju nerešen rezultat ili da napadnu pobedu i plasman u polufinale Kupa Srbije. Vojvodina je na kraju došla do pobede i nastaviće borbu za odbranu trofeja. Nije pomoglo ni što je Spartak u poslednjim momentima pred gol rivala poslao svog čuvara mreže.

Podsećamo, Novosađani su prethodne sezone u finalu, nakon boljeg izvođenja penala, savladali Partizan i tako prekinuli crno-belu dominaciju u Kupu Srbije. Nego, da li je gol japanskog veznog fudbalera u kupu regularan?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.