Dominantno

PARTIZAN PREGAZIO VOŽDOVAC, STANOJEVIĆA PITALI O ZVEZDI: Zašto da ne, ako hoćemo trofej moramo da pobedimo svakoga!

Autor Nikola Lalović

Šef struke Partizana Aleksandar Stanojević je posle pobede nad Voždovcem u kupu ipak imao zamerku na igru svog tima.

Izvor: MN Press

Partizan je nastavio da dominira u srpskom fudbalu, pa su tako nakon pobede nad Radom u Superligi 5:0ubedljivo savladali i Voždovac u četvrtfinalu kupa. 

Na kraju je bilo 4:0, a crno-beli su mogli i do ubedljivije pobede da su u nekim situacijama bili precizniji. Šef struke Aleksandar Stanojević je ipak posle meča imao jednu zamerku. 

"Malo nam je lako protivnik ulazio u naših 30 metara na početku, oni su dobri u tome. Međutim mi smo lako ulazili u šanse i naravno da smo zadovoljni što smo prošli u kup utakmici", rekao je Stanojević za TV Arena sport. 

Potom je dobio pitanje o meču Zvezde i IMT-a i tome koga bi voleo da dobije kao rivala u polufinalu kupa. 

 "Nama je isto, ako hoćete da uzmete trofej morate svakoga da pobedite. Nemamo neke želje. Ali iskreno zašto da ne igramo sa Zvezdom u polufinalu ili finalu", istakao je on. 

Posebno je pohvalio iskusnog Bibrasa Natha, a nije bio zadovoljan mlađim igračima. 

"On daje golove i drži ritam utakmice, spaja, on tu dosta ubrzava igru i prezadovoljan sam. Ovi mlađi moraju bolje protiv Rada su igrali dobro, a sada nisu dobro ušli u meč", istakao je Stanojević koji je primetio da se igra Partizana posle prekida sve više kruniše golovima. 

"Prva stvar Jojić je počeo dobro da izvodi prekide što je preduslov da ih mi na kraju dobro odradimo. Vežbamo neke stvari i to nam se isplatilo", naglasio je on. 

Njego kolega sa druge strane Jovan Damjanović je bio zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu. Zbog mnogo povreda Voždovac nije mogao na adekvatan način da odigra na ovom meču- 

"Nije bio momenat za nas da se ozbiljnije suprotstavimo. Moram da pohvaim moje igrače, ali Partizan je mnogo kvalitetniji. Voleo bih da smo došli u nekom boljem momentu i da se bolje suprotstavimo, ali danas je ovo realnost", istakao je Damjanović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.