Bomba!

MILANU SE VRATILO ZA "MARAKANU", KJAER KAO PAVKOV: Tadić opet sjajan, "gurnuo" Ajaks na korak od prolaska!

Autor Nikola Lalović

Neverovatan meč smo videli na "Old Trafordu".

Mančester junajted i Milan su bili najzvučniji par ove runde Lige Evrope i to su opravdali! 

Na kraju prve utakmice bilo je 1:1, ali smo videli mnogo drame! Na kraju je gol u poslednjim momentima meča doneo remi "rosonerima". 

Prvi gol na meču postigao je posle 11 minuta Frenk Kesi, ali je on poništen zbog igranja rukom. Potom je Hari Megvajerimao neverovatan promašaj, a u drugom delu meča smo videli golove. 

Amadu Dijalo je u 50. pogodio za Junajted, a onda je Simon Kjaer u drugom minutu nastavka pogodio za 1:1. Posle kornera je glavom prosledio loptu u mrežu, a gol je prilično podsećao na pogodak Milana Pavkova protiv "roosnera" na "Marakani" u prošloj rundi takmičenja. 

Dušan Tadić je postigao gol u pobedi Ajaksa nad Jang Bojsom 3:0, a posle ubedljive pobede na svom terenu holandski velikan je pred prolaskom dalje. 

Viljareal je još jedna ekipa koja je uradila veliki posao već u prvom meču, pošto su na gostovanju savladali Dinamo iz Kijeva 2:0 golovima štopera Raula Albiola i Paua Toresa. 

U Pragu su igrali Sparta i Glazgov Rendžersi, a domaći tim je poveo golom Stančiua. Pre poluvremena je izjednačio Helander i tako se i ovaj meč završio remijem. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.