Oduševljeni su!

ITALIJA U ČUDU! DILETA DOBILA PAKLENU KONKURENCIJU: Olga navija za veliki klub i gori na Instagramu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Radi za klupsku televiziju, pa je često možemo videti u društvu fudbalera.

Izvor: Instagram/olga_kalenchuk/printscreen

Italijani kažu da je ona ''Ukrajinska Dileta Leota'', ali po provokativnim fotografijama sa Instagrama, možda i nadmaši popularnost lepe Italijanske. Olga Kalenčuk je zaštitno lice Šahtjorove klupske televizije i jedna od najlepših žena u svetu fudbala.

Svojevremeno je učestvovala i na takmičenjima u lepoti, pa ne treba da vas čudi što fudbalski svet bruji o njoj. Prelepa je!

Kao deo Šahtjorovog tima bila je juče gost u Rimu, na meču Lige Evrope gde su snage odmerili Roma i ukrajinski tim, a tom prilikom je zapala za oko domaćim novinarima. Nije bilo potrebno mnogo kako bi dospela na naslovne strane italijanskih portala.

Naravno, takva dešavanja ispratio je i vrtoglavi uspon njenih profila na društvenim mrežama. Na Instagramu jutros je bilo oko 40 hiljada ljudi koji prati njene objave, a sada je ta brojka već na preko 65 hiljada!

Posao na televiziji Šahtjora nije Olgina jedina veza sa fudbalom. Njen rođeni brat Maksim (31) je profesionalni fudbaler koji igra za Vitebsk u Belorusiji, a svojevremeno je bio član i brojnih timova u domovini. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.