Povređeni...

ZVEZDIN NAREDNI RIVAL U VELIKOM PROBLEMU: Voždovac muče povrede, ''Zmajevi'' jedva sastavljaju tim!

Autor Dušan Ninković

Meč se igra u ponedeljak, a domaćin jedva da ima dovoljno igrača za odbranu.

Izvor: MN Press

Težak raspored za ekipu Voždovca, koja je u poslednje vreme osakaćena povredama, posebno u defanzivnoj liniji tima. ''Zmajevi'' jedva sastavljaju ekipu, a nakon Partizana u Kupu Srbije sledi Crvena zvezda u prvenstvu.

Biće to još jedan težak izazov, pošto je aktuelni šampion naneo Voždovcu najteži poraz u ovoj sezoni. Na stadionu Rajko Mitić u prvom delu sezone bilo je 6:0 za crveno-bele.

Domaćin će i na ovom meču, kao i na utakmici protiv crno-belih pre nekoliko dana, nastupiti bez nekoliko standardnih prvotimaca koji susret propuštaju zbog povrede.

''Očekuje nas težak zadatak, posebno u ovakvom trenutku u kakvom se nalazimo! Crvena zvezda je ozbiljna u svim fazama igre, imaju individualan kvalitet kojem nije lako parirati'', počinje šef stručnog štaba Voždovca Jovan Damjanović, svoju izjavu osvrtom na protivnika.

Ipak, on i saradnici veruju u ekipu sa krova tržnog centra.

''Dosta osciliramo u igru, fudbal koji želimo da igramo je dosta zahtevan. Imali smo nekoliko dobrih izdanja i u nastavku sezone, ali mnogo promena u svakoj utakmici nas čini nestabilnim. Verujem da ovi momci mogu više, ali moramo biti strpljivi i podići svest na najviši nivo da bismo pre svega postali konstantniji u samoj igri'', zaključuje šef stručnog štaba Voždovca.

Utakmica Voždovac - Crvena zvezda igra se na krovu trnog centra Stadion, a na programu je u ponedeljak, od 16:05.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.