Kome je upućeno?

''AJDE, ODMAH DONESITE PARE!'' - HAOS U SUPERLIGI: Golman Radničkog ''poludeo'' nakon meča i posvađao se sa ložom!

Autor Dušan Ninković

Borivoje Ristić pogubio živce nakon remija Čukaričkog i Radničkog.

Izvor: Arena sport TV/Screenshot

Neobičan incident obeležio je jedinu utakmicu subotnjeg programa u Superligi. Igrali su Čukarički i Radnički na Banovom brdu, a golman gostiju na kraju meča došao je u sukob sa ljudima iz lože. I to verovatno čelnicima Radničkog.

Borivoje Ristić, a to su uhvatile i kamere Arenasport TV, poludeo je nakon utakmice koja je završila bez golova. Izlazeći sa terena, on se verbalno sukobio sa svečanom ložom, u kojoj ima ljudi koji nisu na vreme pripremili premije.

Čukarički - Radnički 0:0

Pitanje je o kakvom se novcu radi, da li su to Nišlije imale nagrade ukoliko ostanu neporažene u Beogradu ili se igračima Radničkog iz Niša od ranije duguje novac. Uglavnom, Ristić želi da već u svlačionici dobije novac.

''Spremi premiju, donesite pare unutra! Ajde, pare donesite odmah'' vikao je iskusni golman Nišlija koji je deo karijere proveo i u Čukaričkom.

Na snimku koji su zabeležile televizijske kamere ne vidi se ''druga strana'' ove rasprave. Ono što je primetno, Ristića su pokušali da zaustave jedan od saigrača, ali i trener Vladimir Gaćinović.

Borivoje Ristić ponikao je u redovima beogradskog Partizana, ali na veliku scenu stigao je obilaznim putem. Deo ekipe Čukaričkog bio je čak tri sezone, dok je u Radničkom proveo sezonu 2018/19, pa je u klubu ponovo od 2020. godine.

Na današnjem meču imao je jednu fantastičnu intervenciju, u petom minutu nadoknade. Tada je Marko Docić probao iz slobodnog udarca, igrači domaćeg tima su insistirali da je lopta prešla gol-liniju, ali je Ristić na vreme izvadio loptu iz gola.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.