Mreže se samo tresu...

SELEKTORE, BIĆEŠ NA SLATKIM MUKAMA: Srbi raspucani kao nikada - levi bek pogodio DVA PUTA!

Autor Dušan Ninković

Filip Mladenović dvostruki strelac u pobedi Legije.

Izvor: MN Press

Tesna pobeda Legije iz Varšave, lidera poljskog prvenstva, obeležena je golovima Filipa Mladenovića. Levi bek reprezentacije SRbije i bivši igrač Crvene zvezde postigao je dva pogotka na ovom susretu.

Mladenović je postavio prvi i treći gol svog tima u pobedi nad Vartom (3:2), pa je njegova ekipa sačuvala sedam bodova prednosti na vrhu tabele.

Igrač koji je na poslednjih nekoliko nastupa za nacionalni tim ostavio fantastičan utisak, posebno igrom u ofanzivi i centaršutevima koji su pronalazili saigrače u kaznenom prostoru. Večeras je u okviru poljskog prvenstva on nalazio put do mreže.

Filip Mladenović je pogodio za 1:0 u trećem minutu meča, a zatim i za 3:1 u 60. minutu, kada je svom timu obezbedio pobedu na ovom susretu. Njegovim golovima nastavljena je fantastična serija srpskih fudbalera.

Danas su u Itlaiji pogađali Lazović i Đuričić na međusobnom susretu, Dušan Vlahović je pisao istoriju Serije A sa tri gola za poluvreme, a Luka Milivojević koji nije na spisku selektora je bio jedini strelac za Kristal Palas.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.