Sve je na prodaju!

ATLETIKO SE KOCKA TITULOM U ŠPANIJI: Madriđani opet nisu pobedili - Simeone će poludeti zbog toga!

Autor Dušan Ninković

Tim iz Madrida nastavlja da prosipa bodove.

Gomila, desetine stvorenih šansi na gostovanju malom gradskom rivalu, timu iz predgrađa Madrida, Atletiku nisu bili dovoljne. Mršavih 0:0 protiv Hetafea komplikuju trku za šampiona.

Impresivan je bio golman domaćeg tima, a Dijego Simeone će morati da bude besan na svoje igrače. Nije im pomoglo ni što su u finišu meča bili brojčano nadmoćniji.

Hetafe - Atletiko Madrid 0:0

Skinuo je David Sorija sve što je išlo u okvir njegovog gola, a Luis Suarez, Žoao Feliks i ostatak napada Atletiko Madrida nije mogao da nađe put do mreže pored njega. Iako su imali skoro 75% poseda lopte i čak 15 udaraca ka golu rivala!

Možda i najbolju šansu imao je Luis Suarez kada je pokušao da lobuje golmana i pogodio stativu. Mada, teško je izabrati šta je ovde večeras bilo najbolje. Posebno u finišu meča, prilike za Atletiko su se ređale kao na traci, ali je na Vanda Metropolitano odnet samo bod.

Barselona će u ovoj rundi imati priliku da priđe na samo četiri boda zaostatka i tako se prilično neočekivano vrati u trku za titulu. Podsećamo, u njoj je i Real Madrid koji je danas golovima Karima Benzeme stigao do preokreta i pobede nad Elćeom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.