Dominantni su

MITROVIĆ VIDEO NOVOG ŠAMPIONA ENGLESKE: Aguero pogodio posle 418 dana, Fulam slomljen za 13 minuta!

Autor Dušan Ninković

Srpski reprezentativac igrao, ali ponovo bez gola.

Titula će u Mančester, to je sigurno. Osvojiće je ''Građani'', kako sada stvari stoje, jer ekipa Pepa Gvardiole ne deluje kao tim koji će do kraja sezone prosipati bodove.

Opušteno, bez previše umora, osvojili su sva tri na gostovanju u Londonu, sve boljoj ekipi Fulama. Rezultat meča bio je određen u prvoj trećini nastavka, pošto su u roku od samo 13 minuta postignuta sva tri gola.

Fulam - Mančester siti 0:3 (0:0)

Goleagu na Krejven Kotidžu započeo je Džon Stons u jednoj akciji defanzivaca, pošto je asistent bio Žoao Kanselo, a konačan rezultat meča postavili su napadači. PRvi se na semafor upisao Gabrijel Žezus, koji je duplirao prednost, dok je sa bele tačke meč zatvorio Serhio Aguero.

Povreda, oporavak, drugi plan kod Pepa Gvardiole i sve ostalo što se izdešavalo u međuvremenu uticali su da ovo bude prvi gol Argentinca posle više od godinu dana. Tačnije, prošlo ih je čak 418 između dva pogotka jednog od najboljih špiceva u istoriji Premijer lige.

Ekipa Mančester sitija je pobedom ponovo povećala prednost u odnosu na gradskog rivala, dok je Fulam i dalje u opasnoj zoni, iz koje će morati što pre da izlazi. Ukoliko planira da opstane u Premijer ligi, što je bio cilj na početku sezone.

Aleksandar Mitrović je ušao u igru kad je već odlučeno pitanje pobednika i odigrao je poslednjih pola sata ovog meča.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.