Tako, tako...

VELIKI IGRAČ KOJI SE NIČEGA NE PLAŠI: Vlahović je glavna tema u Italiji, javio se čovek koji ga je doveo iz Partizana!

Autor Dušan Ninković

Svi imaju samo pohvale za sprskog fudbalera.

Tema dana u Italiji - goleada na meču Benventa i Fiorentine koju je stvorio Dušan vlahović. Mladi srpski fudbaler još jednom pokazuje talenat, sa tri gola na tom meču stigao je do 12 u sezoni.

Danas o njemu svi pišu hvalospeve, a javio se da kaže šta misli i Karlos Freitas, bivši sportski direktor tima iz Firence. On je, svojevremeno, doveo Vlahovića u Firencu.

Danas može da bude ponosan na tu procenu. Viola će još neko vreme uživati u majstorijama srpskgo fudbalera, a zatim i zaraditi od njegove prodaje.

''Vlahović me uopšte nije iznenadio, već sa 17 godina je bio drugačiji od ostlaih napadača. Trenutno koristi Prandelijevo samopouzdanje i poverenje, ali igrač koji ima 20 godina i 12 postignutih golova može i bolje. On je veliki igrač koji se ne plaši teških situacija. Nakon svakog treninga je ostajao da dodatno radi. Ima veliku budućnost ispred sebe'', zaključio je bivpi sportski direktor Fiorentine Karlos Freitas.

Po njegovim rečima, da je Vlahović izabrao drugačiji put, mediji bi ga pratili podjednako kao Holanda.

''Srećom po Fiorentinu, izabrao je da igra u Italiji. Da je otišao u Austriju, psotigao bi 30 golova za Salcburg i prešao u Nemačkoj za neku ludu cenu. Nema mnogo igrača poput njega, on je odmah hteo u prestižno prvenstvo. Za razliku o Holanda'', dodao je Freitas i tako pecnuo Norvežanina.

Vlahović i Holand spadaju u specifičnu grupu igrača mlađih od 21 godine koji su postigli barem 10 golova u Top5 ligama ove sezone. Na toj listi se nalaze ukupno četvorica igrača.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.