19 golova!

ĐUKA REŠETA I KAO CRNOGORAC: Promenio reprezentaciju, navike ostale - najbolji strelac Segunde srušio lidera!

Autor Dušan Ninković

Dva gola protiv najboljeg tima u ligi, ponovo je pobegao pratiocima.

Izvor: MN Press

Moraće Umar Sadik dobrano da se potrudi do kraja sezone, Uroš Đurđević ne planira da stane. Novi napadač reprezentacije Crne Gore, za koju je pristao da igra jer iz Srbije poziv nije stigao, dva puta je tresao mrežu Majorke u derbiju današnjeg programa Segunde.

Meč koji je mogao dosta toga da kaže oko plasmana u Primeru i mesta koja vode u baraž dodatno je zakomplikovao situaciju.

Đurđević je dva puta tresao mrežu i postavio konačnih 2:0 za Sporting Hihon protiv Majorke, tima koji bi pobedom danas praktično završio posao oko povratka u elitu. ali, pitao se najbolji strelac lige oko mnogo toga.

Najbolji igrač Sportinga prvo je u 28. minutu zatresao mrežu sa bele tačke, a onda u 88. minutu susreta postavio konačan rezultat i rešio pitanje pobednika. bio je to njegov 19. gol na 29 mečeva u Segundi.

Po golgeterskoj formi u kojoj se nalazi, mogao bi i do titule za najboljeg strelca. Đurđević ima tri postignuta gola više od raula de Tomasa iz Espanjola i četiri više od još jednog napadača beogradskih crno-belih, Umara Sadika.

Ekipa Sportinga trenutno zauzima četvrtu poziciju i jedan je od kandidata za ulazak u Primeru. Današnji rival Majorka je lider prvenstva i tu će ostati uprkos porazu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.