Uživo

OPET "PETARDA" PARTIZANA: Veliko pojačanje konačno proradilo, greška Stojkovića nije poremetila crno-bele!

Fudbaleri Partizana savladali su Zlatibor na svom terenu 5:1 (3:0).

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su nastavili sa impresivnim partijama i sada su pobedili ekipu Zlatibora na svom terenu. 

Još jednom je tim Aleksandra Stanojevića bio raspucan, pa je u Humskoj opet "pukla petarda". 

PARTIZAN - ZLATIBOR 5:1 (3:0)

/Jović 21, Asano 34, Natho 44 (pen), Bajbek 73, Urošević 83; Sević 51)

Crno-beli su na teškom i raskvašenom terenu sporo počeli ovaj meč, lopta nije brzo išla i nije bilo šansi, ali je Miloš Jojić još jednom uspeo da pokrene svoj tim. Sjajni vezista je u 21. minutu sjajno centirao iz slobodnog udarca, Svetozar Marković je pobegao svom čuvaru i uspeo da asistira za mladog Nemanju Jovića. 

Taj gol je otvorio goste i naterao Zlatibor da zaigra otvorenije. Da nije bilo pogotka posle 20 minuta možda bi meč otišao u drugom smeru, ovako su Asano, Jović i Holender do kraja poluvremena imali mnogo prostora da utrčavaju iza leđa odbrane protivnika. 

Asano se posle pasa Bibrasa Natha našao 1 na 1 sa golmanom Gordićem i savladao ga, a Jović je pogodio defanzivca Zlatibora u ruku pred sam kraj poluvremena i doneo penal Partizanu. Bibras Natho je ostao stoprocentan, pošto je postigao 15. gol iz 15 šutnutih penala u crno-belom dresu. 

Ali drugo poluvreme je donelo ono što su navijači dugo čekali - gol Žan Kristofa Bajbeka. Jedini klasični napadač u redovima crno-belih zatresao je mrežu u 73. minutu i tako dao do znanja treneru Stanojeviću da može da računa na njega. 

Ušao je Francuz na poluvremenu, imao nekoliko dobrih poteza, lepo se kretao između linija, ali pre svega je bilo bitno da povrati samopouzdanje pogotkom. Još jedan igrač koji se vraća posle odsustva je pogodio do kraja meča, bek Slobodan Urošević čiji je šut udario od obe stative i završio u mreži. 

Nije crno-bele poremetio ni neverovatan gol Nenada Sevića, koji je centirrao iz slobdnog udarca sa desne strane, lopta je prebacila sve u kaznenom prostoru i završila u mreži! Nije to lepo procenio Vladimir Stojković. nije video da lopta ide u mrežu i poklonio je gol protivniku. 

Partizanu je ovo bila 17. uzastopna pobeda i još jednom su postigli mnogo golova. Protiv Inđije su pogađali šest puta, protiv Rada i Zlatibora po pet puta, a protiv Voždovca četiri. Kao i na prethodnim mečevima prekidi su bili veliko oružje crno-belih, a Igor Vujačić i Miloš Jojić su sjajan tandem - vezista centrira, a Crnogorac mu je uvek prva meta. 

Stanojevićev Partizan je osim serije pobeda dobio i karakter i prepoznatljivu igru i sada je jasno da tim iz meča u meč napreduje i da su ciljevi sa pravom visoki. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

20:03

KRAJ! POBEDA PARTZANA 5:1!

Strelci Jović, Asano, Natho, Bajebek i Urošević za crno-bele, a sa druge strane Sević posle velike greške Stojkovića. 

17. trijumf crno-belih u nizu, odavno nisu bili u ovakvoj formi!

20:02

90. minut: Pavlović!

Propuštena nova šansa, Lazar Pavlović je dobio povratnu loptu na ivici šesnaesterca i sada je šutirao preko gola. 

20:01

89. minut: Prvi karton!

Filip Stamenković se nekontrolisano zaleteo i napravio prekršaj sa dve noge na Zdjelaru. Opravdan karton. 

19:56

83. minut: Petarda! Urošević! 5:0!

Gol beka Partizana!

Slobodan Urošević se vratio posle pauze i postigao je sjajan gol! Dobio je prostora da šutne, a onda se lopta odbila od obe stative i završila u golu! 

19:54

80. minut: Suma!

Prošao je Sejduba Suma, ušao nadomak peterca i probao da prebaci loptu na drugu stativu na Aleksandra Lutovca. Ipak na kraju su defanzivci Zlatibora to "očistili". 

19:49

75. minut: Izmena

Lazar Pavlović je sada na terenu, a izašao je iskusni Aleksandar Šćekić. 

19:46

74. minut: KONAČNO! BAJBEK! 4:0!

Crno-beli idu na tri gola prednosti!

Ovo se čekalo dugo! Žan Kristof Bajbek je dao jedan gol na pripremama, ali sada konačno daje gol u zvaničnom meču. 

Dobio je dugu loptu na ivici šesnaesterca, poslao bombu u bliži ugao gola Miloša Gordića i zatresao mrežu!

19:42

70. minut: Ovo izgleda loše....

Marko Momčilović je pri padu povredio desno rame i sada mora da bude odnesen sa terena. Miloš Nikolić ga menja. 

19:39

66. minut: Miloš Jojić odlazi sa terena

Čovek koji je pokrenuo Partizan na ovom meču izlazi sa terena, a 25 minuta će dobiti Saša Zdjelar koji se vraća na teren posle pauze. 

19:37

63. minut: Šansa za Lutovca!

Sjajno je centrirao Slobodan Urošević, a Aleksandru Lutovcu je nedostajalo nekoliko centimetara da stigne ovu loptu i postigne gol! 

19:36

Evo kako je Nenad Sević dao gol!

Nenad Sević gol Partizan
Izvor: YouTube/TV Arena sport

19:33

60. minut: Sada izmene u Zlatiboru!

Teren napuštaju Bogićević, Eliomar i Dašić, a ulaze Vukić, Plavšić i Hairlahović.

19:24

52. minut: GOOOOL! 3:1! Sević!

Pogađa i Zlatibor i to iz neverovatne pozicije! Slobodan udarac je bio skroz sa desne strane sa velike udaljenosti i Sević je zapravo centrirao. Lopta je preskočila sve, ali je išla u mrežu! 

Vladimir Stojković nije mogao da je stigne, ovo je spektakularan gol!

19:24

50. minut: Prvi potez Bajbeka!

Iz prve je poslao loptu ka mladom Joviću, ali je strelac prvog gola nažalost bio u ofsajdu. Kao i u prvom delu meča nešto mirniji početak. 

19:19

POČINJE DRUGO POLUVREME!

Aleksandar Stanojević ima tri boda u džepu, pa je zato rešio da isproba neke nove varijante. Pre svega sve zanima kako će odigrati Žan Kristof Bajbek, ne bi li Partizan konačno dobio jednog klasičnog napadača u formi. 

19:16

Izmene u Partizanu na startu!

Sejduba Suma će na teren, nastupiće i Aleksandar Lutovac, a konačno ćemo videti i Žana Kristofa Bajbeka. 

Sa terena su izašli Bibras Natho, Takuma Asano i Filip Holender. 

19:12

Miloš Jojić je pokrenuo Partizan!

Sporo je počeo ovaj meč, Zlatibor je stajao duboko na svojoj polovini, a Partizan nije uspevao da po raskvašenom terenu dođe do šansi. Ipak, rešenje su opet bili prekidi! 

Sada je Miloš Jojić centrirao štoperu Paritzana, a Svetozar Marković je na drugoj stativi našao samog Jovića koji je zatresao mrežu i tu se meč otvorio. Gosti su morali da krenu napred, da pomere svoju liniju odbrane visoko, što su jedva dočekali brzonogi fudbaleri crno-belih, 

Takuma Asano je dao svoj 15. gol u prvenstvu posle asistencije Bibrasa Natha, a Nemanja Jović je pogodio defanzivca Zlatibora u ruku i tako doneo šansu da Bibras Natho sa penala donese 3:0. Što iskusni Izraelac naravno nije propustio! 

Ali 

19:09

Evo kako je to do sada izgledalo

19:02

POLUVREME! 3:0 za Partizan!

Crno-beli i ovoga puta vrlo ubedljivi! Sada nisu promašili toliko šansi kao na nekim prethodnim mečevima i zato vode i ubedljivije nego inače. 

Posle poluvremena deluje da ova utakmica ide u jednom smeru - ka pobedi crno-belih!

18:59

44. minut: Penal! Gol! Natho! 3:0!

Precizan Izraelac za 3:0!

Igrao je rukom štoper Zlatibora i ovo je čist penal! Nemanja Jović je opet šutnuo, a lopta je zaustavljena rukom. Iskusni Bibras Natho je namestio loptu na belu tačku i pogodio. 

Gol Bibrasa Natha
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:58

43. minut: Kakva šansa!

Slobodan Urošević je prošao po levoj strani i poslao je loptu do Jovića u srcu protivničkog šesnaesterca. Mladi krilni fudbaler je sjajno fintirao, a onda šutirao i brani mu to golman!

18:52

37. minut: Živković!

Ušao je u sredinu Marko Živković, onda je izgubio balans i šutnuo. Lopta je sjajno išla ka golu, a samo je stativa sprečila pogodak! Neko je dirao loptu pa je ovo korner, a Miloš Jojić je još jednom gađao Igora Vujačića. 

Dve šanse u jednoj akciji crno-belih, ali bez trećeg gola!

18:48

34. minut: GOOOOL! 2:0, Asano!

Asistencija Bibrasa Natha! Poslao je ovu loptu čini se do Filipa Holendera, ali ona je prošla reprezentativca Mađarske i došla do reprezentativca Japana! 

Asano se našao 1 na 1 sa golmanom i Partizanov "jaguar" je opet "ugrizao"! Još jedan gol najboljeg strelca crno-belih!

Gol Takume Asana
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:47

33. minut: Živković je morao bolje!

Oštar centaršut Asana sa desnog boka, loptu je golman Čupić kratko odbio do Živkovića, koji se nije snašao u 16 metara protivnika i defanzivci Zlatibora su izbacili ovu loptu. 

18:45

30. minut: Kakav pas!

Fenomenalna lopta sa sredine terena za Takumu Asana, Japanac je iskoristio svoju brzinu i pobegao odbrani Zlatibora, ali je Miloš Čupić izleteo i izbacio tu loptu. 

18:40

25. minut: Konačno preti Zlatibor!

Posle prodora Sevića Bogićević je uspeo da izbori korner za svoj tim. Eliomar je odlično centrirao, ali su defanzivci Partizana to "očistili". 

18:35

21. minut: GOOOL! 1:0!

Postiže gol Nemanja Jović!

Opet gol posle prekida za crno-bele! Posle slobodnog udarca centrirao je Miloš Jojić, a svom čuvaru je pobegao Svetozar Marković. Nije šutnuo, već je video slobodnog Jovića na drugoj stativi, prosledio mu loptu, a mladi vezista je imao lak posao. Ostalo mu je da samo zakuca loptu u mrežu!

Gol Nemanje Jovića
Izvor: Youtube/ TV Arena sport

18:32

17. minut: Jović!

Sjajan pas Miloša Jojića ka mladom Joviću, koji se sjajno ubacio i šutnuo, ali je izblokiran i lopta je u korneru. Sada je Jojić centrirao, ali je lopta bila previsoka za Šćekića. 

18:26

12. minut: Jojić!

Pogodio je spoljni deo mreže! Pokušao je sa 25 metara, ali nije bio precizan iskusni vezista Partizana. Ostaje 0:0, ali imali smo prvo uzbuđenje. 

18:25

10. minut: Teren je natopljen

Kiša ne prestaje da pada, a teren je natopljen vodom. Nisu idealni uslovi za fudbal, lopta na pojedinim delovima terena ide jako sporo. 

18:19

5. minut: Napada Partizan!

Prvi korner, Miloš Jojić je po zemlji ubacio loptu u 16 metara protivnika, ali na kraju su se crno-beli spetljali i lopta je u gol-autu. 

18:16

1. minut: Počinjemo!

Crno-beli su počeli ovaj meč, prvi posed je za njih, ali od ovog napada nema ništa. Na startu po bočnim pozicijama Partizana vidimo dvojicu povratnika u tim - Slobodana Uroševića u odbrani i Nemanju Jovića u veznom redu. 

18:08

Pred početak - gotov je meč "na krovu"

Crvena zvezda je savladala Voždovac 4:1 i povećala prednost u odnosu na Partizan!  Sada crno-beli imaju još veći pritisak na sebi pošto su crveno-beli otišli na +12!

17:55

Evo i klupa oba tima

Partizan: Popović, Bajbek, Pavlović, Zdjelar, Suma, Ostojić, Miljković, Štulić, Obradović, Lazar Marković, Lutovac

Zlatibor: Čubraković, Plavšić, Petronijević, Sudar, Nikolić, Miloradović, Vukić, Šabat, Hairhalović

17:18

Imamo i startne postave!

Partizan: Stojković; Jovanović, Vujačić, S. Marković, Urošević; Šćekić, Jojić; Jović, Natho, Asano; Holender

Zlatibor: Čupić; Sević, Stamenković, Momčilović, Lambulić, Mijailović ; Dašić, Krstić, Živanović ; Eliomar, Bogićević

17:05

Dobrodošli!

Nastavak niza ili ogromna senzacija? Šta nas čeka danas? 

Fudbaleri Partizana su posle 14 uzastopnih pobeda u prvenstvu tim sa najviše pobeda u nizu u Evropi i žele da nastave sa impresivnom formom, 

Sa druge strane Zlatibor je blizu ispadanja iz lige! Imaju 21 bod, čak devet manje od Novog Pazara koji je na poziciji koja garantuje opstanak. Bodovi su im preko potrebni i nadaju se senzaciji!