Drži se, legendo!

HOROR SCENA U PREMIJER LIGI! Poznati Portugalac iznet sa terena, lekari intervenisali čak 15 MINUTA! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Čuvar mreže Vulverhemptona iznet je sa terena u 101. minutu meča.

Utakmica između Vulverhemptona i Liverpula trajala je preko 108 minuta, a razlog za to bila je povreda golmana ''Vukova''. Startni čuvar mreže ovog tima Rui Patrisio u finišu je doživeo tešku povredu, zbog koje je morao da bude iznet sa terena.

Reprezentativac Portugala, koji će krajem meseca igrati protiv Srbije, dobio je udarac u glavu od svog saigrača, štopera i kapitena tima, Konora Koadija. Defanzivac Vulverhemptona nije mogao da se zaustavi dok se vraćao u odbranu i kontakt sa golmanom bio je neminovan.

Sve se odigralo u 87. minutu meča, a utakmica je nastavljena punih 14 minuta kasnije!

Toliko je lekarskoj ekipi bilo potrebno da Portugalcu ukaže prvu pomoć i iznese ga sa terena, na kom u tim trenucima više nikome nije bilo do fudbala. Meč je nastavljen u 101. minutu, kada je glavni arbitar pokazao da će nadoknada biti punih sedam minuta.. 

Pogledajte snimak u kom je Konor Koadi, štoper Vulverhemptona, natrčao na svog golmana i udario ga kolenom.

U tim trenucima Nuno Espirito Santo napravio je i četvrtu izmenu ove večeri, a na gol je stao Džon Radi, nekadašnji golman Noriča koji u ''Vukovima'' nema često priliku da brani....

Iako je u prvi mah delovalo da je povreda teže prirode, Nuno Espirito Santo odmah nakon meča saopštio je dobre vesti.

''On je u redu, dobro je i seća se svega što se dogodilo. Lekari su mi rekli da je dobro. Svestan je'', istakao je portugalski trener na klupi engleskog tima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.