VRAĆA TRENERU!

OTPISALI GA VIŠE PUTA U ZVEZDI, ALI SE NE PREDAJE: Ponovo daje golove, nije se "pokvario" kao bek!

Autor Milutin Vujičić

Zvezdi je potrebno da je što više igrača u formi...

Izvor: MN Press

Aleksa Vukanović bio je na izlaznim vratima Crvene zvezde tokom leta i zime, međutim ostao je na "Marakani" i kada god mu se ukaže prilika - on je iskoristi.

Napadač iz Gajdobre, koji je igrao i na mestu levog beka ove sezone, ulazio je sa klupe u prethodna dva meča Crvene zvezde i postizao golove. Prvo je to bilo protiv Mačve tokom prethodne sedmice, da bi se u strelce upisao i protiv Voždovca (4:1) u ponedeljak.

"Želeo bih da čestitam saigračima, jer su dali svoj maksimum na današnjem meču. Osećamo umor igrajući konstantno utakmice, u ritmu sreda-nedelja. Uprkos tome, ispoštovali smo sve što je trener Stanković, zajedno sa svojim stručnim štabom tražio od nas. Naravno imamo još puno prostora za napredak i moramo dosta da radimo kako bi otklonili greške koje se javljaju tokom meča", rekao je Vukanović posle meča za zvanični sajt kluba.

"Idemo dalje, nova tri boda su upisana što je u ovom trenutku najvažnije".

Vukanović tako ove sezone ukupno ima ukupno četiri gola kraj svog imena, dok je pre toga postigao još deset pogodaka za Zvezdu čiji je član dve i po sezone.

"Dobro sam se snašao u protivničkom šesnaestercu. Veoma mi je drago zbog ovog pogotka, drugog u nizu. Bio sam strelac protiv Mačve i sada protiv Voždovca, što mnogo znači igraču koji igra na mojoj poziciji. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i u budućnosti. Ali pre svega drago mi je zbog cele ekipe, pokazali smo karakter i preokrenuli rezultat u našu korist", dodao je Vukanović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.