OPLJAČKANI

DRHTALA ZBOG PLJAČKAŠA U PARIZU, POBEGLA IZ ENGLESKE: Ovo je Di Marijina žena koja je od njega starija 6 godina! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Poludela je kada je Di Marija potpisao ugovor sa Mančesterom i ubedila ga da odu u Pariz...

Izvor: Profimedia/Juan Soliz/DPPI

Kuća argentinskog fudbalera Anhela di Marije opljačkana je tokom prethodnog vikenda i to dok je igrao prvenstvenu utakmicu protiv Nanta.

Sportski direktor Leonardo obavestio je trenera Poketina šta se dešava, zbog čega je Di Marija izveden iz igre, pa je brzo napustio stadion pošto su članovi njegove porodice bili u kući kada su lopovi provalili, što je posebno potreslo fudbalera.

U međuvremenu je saopšteno da su žena i deca igrača Pari sen Žermena nepovređeni, ali su stigle nezvanične informacije da su za vreme pljačke držani kao taoci.

Francuski mediji prenose da su pljačkaši doneli sef iz Di Marijine kuće u kome su bili nakit i satovi, vredni bar 500 hiljada evra, ali za njega je svakako najvažnije da su njegovi najbliži dobro, mada su sigurno potreseni zbog nemilog događaja.

Izvor: Profimedia/Andrew Yates/Sportimage via PA Images

Njegova žena Horhelina, koja je starija od njega i naredne godine će proslaviti 40. rođendan, insistirala je inače na odlasku iz Mančestera pošto joj se u tom gradu ništa nije dopalo.

Zbog toga je Di Marija na "Old Trafordu" boravio samo jednu sezonu, i tamo bio žrtva pokušaja pljačke, , a pitanje je da li bi se preselio u Pariz da njegova žena nije "brutalno napala" englesi grad, tamošnju kulturu i uopšte stanovništvo.

"U Madridu je sve bilo savršeno, a onda je došla ponuda Mančestera. Rekla sam mu nema šanse, idi sam, ali je navaljivao...", ispričala je Di Marijina žena pre nekoliko godina.

Pogledajte kako izgleda Horhelina!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.