KAKVA SILA!

RONALDO I TIM JAK "KAO CRNA ZEMLJA" U BEOGRADU: Ništa od zabrane, Srbiju čeka strašan protivnik!

Autor Milutin Vujičić

Da se naježiš...

Izvor: MN Press

Spekulisalo se nedeljama unazad da će Portugal oslabljen doći na megdan Srbiji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali sudeći po spisku koji je objavio Fernando Santoš - teško nama.

Selektor vicešampiona Evrope saopštio je spisak od 25 fudbalera i njegovom timu je nemoguće pronaći manu, naravno ako svi ovi fudbaleri na kraju budu i dobili dozvolu klubova da dođu u Beograd - pošto posebna pravila važe za Portugalce iz Premijer lige.

Tako je pozvan i povređeni Rui Patrisio, kao i njegovi sunarodnici poput Rubena Dijaša, Žoaa Kansela i Bruna Fernandeša za koje smo se nadali da će zbog novih pravila morati da preskoče meč.

Ipak, Srbija će 27. marta na "Marakani" igrati protiv strašnog tima.

Predvodi ga naravno Kristijano Ronaldo, ali daleko od toga da je jedina opasnost...

GOLMANI: Patrisio (Vulvs), Lopeš (Lion), Silva (Granada).

ODBRANA: Kanselo (Siti), Dijaš (Siti), Soareš (Arsenal), Duarte (Granada), Fonte (Lil), Gereiro (Dortmund), Mendeš (Sporting).

VEZNI RED: Pereira (PSŽ, Palinja (Sporting), Neveš (Vulvs), Mutinjo (Vulvs), Fernandeš (Junajted), Sančes (Lil) i Oliveira (Porto).

NAPAD: B. Silva (Siti), Neto (Vulvs), Žota (Liverpul), Ronaldo (Juventus), R. Silva (Benfika), Feliks (Atletiko) i A. Silva (Frankfurt).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.