DA LI JE TO NORMALNO?

PARTIZAN IMA 17 POBEDA U NIZU, A ZVEZDA 15: Kao sa trećeligašima... Jesu dobri ili je konkurencija nikakva?

Autor Milutin Vujičić

Iskusni strateg govorio o nekonkurentnosti timova Superlige.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Partizan su timovi koji su trenutno u najboljoj formi u čitavoj Evropi.

Crno-beli su vezali 17. uzastopnih pobeda u Superligi, a crveno-beli su na dve manje, pa je jasno da u domaćem šampionatu nemaju konkurenciju. Do pobede dolaze relativno lako, a to se nimalo ne dopada iskusnom treneru Miloradu Kosanoviću.

Možda će vas zanimati

U intervjuu za "Blic" upitan je da uporedi Zvezdu u vreme Vladana Milojevića i danas, koju sada uspešno vodi Dejan Stanković, pa je istakao da su crveno-beli sada jači, a da je konkurencija slabija.

"Zvezda je sada jača nego pre dve ili tri sezone. Ima dosta kvalitetnijih igrača, 20, možda i više... Stanković tako može da kombinuje, da bira, da odmara i čuva igrače za neki važniji meč. Ali moram da naglasim i da je Superliga sada slabija. Dosta klubova je zalutalo u elitu i pod hitno moramo da smanjimo broj timova", kazao je Kosanović.

"U nekim utakmicama mi je izgledalo kao da Crvena zvezda igra sa trećeligašem. Bilo je samo pitanje koliko će golova da im daju, tri ili sedam".

Partizan zaostaje devet bodova za Zvezdom, ali su to uglavnom poeni izgubljeni na startu sezone, pošto u eri Aleksandra Stanojevića tim igra veoma, pa su u poslednjih pet utakmica upisivali pobede od 6:0, 5:0, 5:1, 4:0...

"Ista je priča sa Partizanom, da se razumemo. Aleksandar Stanojević radi svoj posao, samo ne znam da li pobeđuje što je dobar ili što je konkurencija nikakva", zaključio je Kosanović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.