Nemanjina lepa podrška

ONA JE ZAVOLELA MATIĆA DOK JOŠ NIJE BIO ZVEZDA! Aleksandra je jedna od najlepših dama srpskih fudbalera (FOTO)

Autor Tamara Ranković

Ljubav koja traje još od tinejdžerskih dana

Izvor: Indtagram/maticlaeksandra/printscreen

Srpski fudbalski as u njoj vidi najveću podršku!

Lepa Aleksandra, supruga zvezde Mančester junajteda Nemanje Matića pleni svojom lepotom i važi za jednu od najharizmatičnijih dama u srpskom fudbalu.

Devojka sa Uba zavolela je Matića kada je imala samo 17 godina, dok Nemanja još nije bio fudbalska zvezda. Jedan slučajni susret u rodnom mestu doveo je do srećnog braka od deset godina.

Nemanja je Aleksandru sreo dok je igrao za slovačke Košice, a lepa Ubljanka ranije je za medije izjavila kako je to samo u početku bila prepreka njihovoj romansi.

"Naravno, nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Posle njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem devojka… Tada je počela naša bajka", ispričala je Aleksandra koju je Matić zaprosio na nesvakidašnji način preko novina.

Evo kako je ona tada izgledala:

Izvor: MN Press

Nakon godinu dana veze par je stao na ludi kamen u Londonu, a danas je taj brak krunisan sinom Filipom i ćerkama Teom i Anikom.

Slavni srpski fudbaler nikada nije krio koliko mu znači podrška porodice i stabilnost koju mu supruga pruža.

"Ponekad zavidim njoj, sinu Filipu i ćerki Tei na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek", ranije je rekao Matić, a njegova supruga redovno podseća da je on isti kao i na početku karijere uprkos slavi.

 "Znam da će mnogi reći da ga idealizujem, ali verujte da je ostao onaj stari, čvrsto na zemlji. Njegovi najbolji drugovi su i dalje na Ubu, tamo mu je i kum Mile Džepina", zaključila je supruga Nemanje Matića.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.