Premijera

''DAĆE BOG DA OVA SERIJA POTRAJE!'' PARTIZANOVU ODBRANU PRETVORIO U BEDEM: Ne ide iz Beograda, a mašta o Mundijalu!

Autor Dušan Ninković

Štoper crno-belih govorio o Urošu Đurđeviću kao novom pojačanju Crne Gore.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Fudbaler beogradskih crno-belih i jedan od defanzivaca u koje će se u narednom periodu uzdati Crna Gora, bio je gost Partizanovog Youtube kanala. U premijernom razgovoru sa novinarima, od Igora Vujačića saznali smo neke zanimljive detalje o boravku u Partizanu.

Snažni defanzivac, koji je stigao iz podgoričke Budućnosti, nameće se kao jedno od omiljenih rešenja u poslednjoj liniji trenera Aleksandra Stanojevića. 

Defanzivac iz Crne Gore se ustalio u startnoj postavi, ekipa Partizana sa njim na terenu retko prima golove, a i on sam počeo je da ih postiže. Trenutnom situacijom mora biti zadovoljan...

''Moram biti zadovoljan. Slabo primamo golove, dobro igramo i daće Bog da ova serija potraje'', rekao je Vujačić.

Vujačićev boravak u Beogradu nije bio nimalo lak. Dugo je čekao šansu, a mnogi u takvim okolnostima ne bi imali strpljenja. Zato ima poruku za mlađe saigrače.

''Bio je to čudan splet okolnosti. Ne bih se ni vraćao ni osvrtao, ali strpljenje je ključ uspeha. Kvalitet, ako ga imaju, uvek izađe na videlo. Rad, red i disciplina, to je najbitnije'', savetovao je Igor.

Tokom prethodnih nedelja i meseci, samopouzdanja Igora Vujačića raslo je zajedno sa timskim.

''Kad imate dobre rezultate, samopouzdanje je na mnogo većem nivou. Popravljena je atmosfera u timu, stručnom štabu... Sad je sve vrhunski. Naše je samo da igramo'', govori Igor Vujačić.

Na društvenim mrežama je stiglo pitanje za Vujačića o njegovom ostanku u crno-belom timu, a on ističe da ne planira da odlazi.

''Srećan sam ovde. Još nisam razmišljao o odlasku, nadam se da ću ostati što duže'', kaže Vujačić.

Tema je bila i reprezentacija Crne Gore, čiji je Vujačić član, a koju očekuju mečevi kvalifikacija za Mundijal.

''Grupa nije nimalo naivna. Nadam se da ćemo svi na okupljanje doći zdravi i spremni, da dobro otvorimo kvalifikacije. Ne bih ništa sada da prognoziram, mislim da nije korektno. Nadamo se, imamo šanse'', zaključio je snažni defanzivac.

U nacionalnom timu biće i jedno novo lice, Uroš Đurđević, bivši fudbaler Partizana.

''Ne poznajem ga lično, ali pratim njegove utakmice. Momak igra na izuzetnom nivou, postiže golove, u dobroj je formi. Prihvatićemo ga, a na njemu je da opravda očekivanja'', dodao je štoper crnogorskog tima.

U zanimljivom razgovoru Igor Vujačić otkrio i ko mu je omiljeni cimer iz sadašnjeg tima Partizana, kog svetski poznatog fudbalera gleda kao uzora, ali i kako se desilo da sve češće ulazi u šanse pred golom rivala.

Igor Vujačić - odgovora na pitanja
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.