MORA DA MENJA!

SIN DEJANA STANKOVIĆA DEBITUJE ZA INTER? Konteov problem je Handanović, Filip kreće stopama oca već za vikend?

Autor Nebojša Marković

To bi bilo sjajno videti!

Izvor: MN Press

Inter se bori za osvajanje Serije A, imaju devet bodova više od Milana i 10 više od Juventusa (uz utakmicu više od šampiona), a sada im je svaki bod posebno bitan.

Ipak, u predstojećem meču će biti bez prvog golmana Samira Handanovića i zbog toga bi za Inter mogao da debituje sin Dejana Stankovića!

Naime, prvi golman Intera je u sredu bio pozitivan na korona virus, zbog čega je morao da ode u izolaciju. Sada Antonio Konte neće moći da računa na apsolutno prvi izbor među stativama.

Handanović je toliko očigledan prvi izbor da niko nije siguran ko je Interov "drugi" golman?! Razlog za to je što je Slovenac branio svaki minut za Inter u svim takmičenjima ove sezone i nijedan drugi čuvar mreže nije dobijao priliku.

U timu "nerazura" su sada opcije Filip Stanković, sin legende Crvene zvezde i Intera, kao i Rumun Jonuc Radu i veteran Danijele Padeli.

Pojedini mediji u Italiji navode da je Radu najbliži tome da zameni Handanovića, ali kako je Rumun poslednji takmičarski meč upisao još pretprošle godine, to bi mogla da bude šansa za Stankovića juniora!

Filip Stanković je 12 puta ove sezone bio na klupi Intera, a nedavno je dobio i poziv za mladu reprezentaciju Srbije.

Da je on velika nada Intera govori i da klub iz Milana nipošto nije želeo da ga pošalje na pozajmicu, a ko zna, možda mu Konte pruži šansu za vikend, u meču protiv Sasuola.

Zanimljivo, Filipov brat Aleksandar je baš nedavno postigao maestralan gol za kadetsku selekciju Srbije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.