VELIKI POSAO

PORASTAO SAM, SAZREO I SHVATIO ŠTA JE PARTIZAN: Kakve reči ljubimca Grobara, nije čudo što ga svi cene!

Autor Milutin Vujičić

"Kada pogledam da sam za svega 3 godine odigrao 150 utakmica, to sigurno pokazuje da sam vredno radio".

Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović/Promo

Saša Zdjelar i zvanično ostaje u Partizanu!

Isticao je ugovor "zlatnom orliću" na kraje sezone, ali danas je u službenim prostorijama kluba potpisao paraf na novi kojim se obavezao crno-belima do 2023. godine.

"Kada potpišeš novi ugovor znači da si radio nešto dobro i ja sam presrećan što mogu da produžim saradnju sa mojim klubom, klubom u koji sam toliko želeo da dođem, i sada već dugo živim taj neki svoj san iz detinjstva", rekao je Zdjelar za klupski sajt i dodao:

"Partizan igra odlično, toliko utakmica, toliko pobeda i ja, kao igrač, i ekipa ćemo uraditi sve da ovaj niz potraje sto duže".

Došao je u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa, prvo na pozajmicu, da bi posle impresivnih igara klub odlučio i da ga angažuje za stalno. Bio je "bedem" ispred zadnje linije u eri Sava Miloševića, a isto je i sada kod Aleksandra Stanojevića.

"Kada pogledam da sam za svega 3 godine odigrao 150 utakmica, to sigurno pokazuje da sam vredno radio, ali moram da naglasim to da Partizan od nas traži da svakog dana budemo najbolji! Ono zbog čega sam odigrao toliko utakmica je moja konstantnost u svemu, kako u odnosu prema klubu, terenu i svlačionici. Uvek sam pokušavao da dajem još više", kazao je Zdjelar i zaključio:

"Saša je porastao, sazreo i shvatio šta je zapravo Partizan".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.