NAVIJAČI MU ZABRANILI POVRATAK U ZVEZDU: Možda je i najbolji srpski levi bek, ali jednu stvar mu NE OPRAŠTAJU!

Pamtite kako je otišao?

MN Press

Filip Mladenović (29) napravio je pravi potez u karijeri kada je otišao u Poljsku pošto u dresu Legije igra sezonu života, zbog čega je ponovo postao i reprezentativac Srbije.

Odlični levi bek postigao je sedam golova i zabeležio još 10 asistencja u svim takmičenjima za klub iz Varšave, pa nije nikakvo iznenađenje što ga navijači Crvene zvezde priželjkuju ponovo u svom timu, međutim...

Pre godinu dana Mladenović je istakao da je "rano za povratak u srpski fudbal", dok "Sportski žurnal" u današnjem broju piše da se momak iz Čačka verovatno nikada neće vratiti na "Marakanu".

Zvezdi je potreban levi bek, malo je tako kvalitetnih domaćih na tržištu, ali postoji začkoljica.

Naravno, ako za početak ignorišemo onu da je Mladenoviću skočila cena...

"Najvatreniji navijači ne gledaju blagonaklono na novo angažovanje momaka koji su u prvom mandatu otišli raskidom ugovora na štetu kluba", navodi ovaj list i podseća da je Mladenović jedan od onih koji su napustili klub posle tužbe.

Mladenović je u Zvezdu stigao u zimu sezone 2011/12 iz Borca, odigrao je 60 mečeva za crveno-bele, a potom raskinuo saradnju usred sezone 2013/14. 

MN Press 

Nezadovoljan tretmanom kod Rikarda Sa Pinta, potom i Slaviše Stojanovića, uz kašnjenje plata koje je bilo "normalno" u tom periodu, opredelio se da podnese tužbu protiv kluba i potom je nekoliko meseci kasnije kao slobodan igrač prešao u BATE Borisov.

"U leto 2019. godine bilo je priče da bi Zvezda i Mladenović mogli ponovo da ostvare saradnju, ali nema dileme da je stav Delija oko fudbalera otišlih tužbom protiv kluba imao efekta da rukovodstvo ne krene u ofanzivu", dodaje se u tekstu "Sportskog žurnala", pa podseća da su zbog toga nemogući dolasci i Srđana Mijailovića i Aleksandra Pantića.

Podsetimo, prethodno je Zvezda bila zainteresovana i za usluge Veljka Birmančevića, novog igrača Malmea, ali pošto je igrao za prvi tim Partizana - navijači su takođe bili protiv.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.