Ne staje!

BUM! KOSTIĆ NE PRAŠTA, ODIGRAO JOŠ JEDNO POLUVREME IZ SNOVA: Asistirao posle minut, pa pocepao mrežu!

Autor Nikola Lalović

Srpski krilni fudbaler je u životnoj formi, što je potvrdio na meču sa Union Berlinom.

Filip Kostić ne prašta nikome, pa ni Union Berlinu! 

Nastavio je seriju neverovatnih igara i protiv tima iz prestonice, pa je tako za poluvreme uspeo da prvo upiše asistenciju, a potom i da postigne gol. 

On je nakon što je završen prvi minut meča dobio loptu na krilu i iskoristio priliku da pošalje fenomenalan centaršut Andreu Silvi. Napadač iz Portugala je posle samo dva minuta igre zatresao mrežu protivnika. 

Nastavilo se sa serijom golova na ovom meču pa je tako Maks Kruse izjednačio posle samo sedam minuta, a isti igrač je dao i drugi gol za Union Berlin u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena. 

Ali između toga se tresla mreža njegovog tima. Prvo je Robert Andrič dao autogol, a onda je Filip Kostić kompletirao neverovatnu partiju sa golom u 39. minutu, pa je još jednom imao poluvreme iz snova!

On je u seriji neverovatnih partija koja je krenula od 16. kola i meča sa Šalkeom. Tada je upisao dve asistencije, pa je protiv Arminije imao gol i dve asistencije, usledila je asistencija protiv Herte, te gol i gol i dve asistencije u meču sa Hofenhajmom.

U duelima sa Kelnom, Bajernom i Verderom je asistirao, a u duelu sa bivšim klubom Štutgartom je dao gol. On je sasvim sigurno Srbin u najboljoj formi u ligama petice i sigurno će se naći u startnoj postavi Dragana Stojkovića za meč sa Irskom. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.