Odlazi?

STANOJEVIĆ PRONAŠAO IDEALAN TANDEM, GRČKI VELIKAN MU RAZBIJA PLAN: Na leto će Partizan opet morati da kupuje!

Autor Nikola Lalović

Mladi štoper je stub odbrane, ali izgleda da će na kraju sezone napustiti Humsku.

Izvor: MN Press

Partizan je od početka prolećne polusezone primio samo dva gola, a snaga odbrane leži pre svega u štoperskom tandemu Svetozar Marković - Igor Vujačić. 

Crnogorac je kod Aleksandra Stanojevića konačno dobio šansu da zaigra i iskoristio je na najbolji mogući način, a mladi Marković je rešio nekoliko problema crno-belima. 

Partizan je njegovim dolaskom na pozajmicu dobio bedem u odbrani, ali je rešio i problem sa bonus igračima, pa je tako Vladimir Stojković mogao ponovo da stane na gol u prvenstvenim mečevima. 

Ipak izgleda da neće biti ništa od njegovog ostanka u klubu. Znamo da je Marković izrazio želju da se vrati u Humsku na startu ove sezone i odbio je neke druge pozajmice na koje je Olimpijakos hteo da ga šalje, ali sada je pokazao kvalitet i u Pireju računaju na njega. 

Kako pišu grčki mediji Olimpijakos na leto vidi Markovića u svom sastavu. Navodi se da crveno-beli iz Pireja računaju na Markovića kao na dugoročno rešenje pošto će iskusni Papadopuls na kraju sezone u penziju, a nekoliko štopera tima je zanimljivo inostranim klubovima.

Izgleda da će Partizan na leto morati da na transfer pijaci opet traži rešenja u odbrani. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.