Goleada

TAJ LUDI, LUDI ARSENAL - ČUDESAN DERBI LONDONA! Nisu kvalitetni, ali je zabavno!

Autor Dušan Ninković

Neverovatan meč u kom su fudbaleri Vest Hema bili raspucaniji od rivala. Ne uvek na pravu stranu.

Ekipa Mikela Artete može da primi tri gola za desetak ili petnaest minuta, a da zatim bude bližu pobede od rivala! Možda nisu najbolji u ligi, ali je često vrlo zanimljivo gledati Arsenal.

Danas su bili na ivici ponora, a zatim osvojili bod protiv Vest Hema! Tim Dejvida Mojesa vodio je 3:0 i nije uspeo da sačuva tu prednost.

Vest Hem - Arsenal 3:3 (3:1)
/Lingard 15, Boven 17, Souček 32 - Souček 32 ag, Douson 61 ag, Lakazet 82/

Najviše zahvaljujući svojim igračima. Prvih pet golova u ovom malom derbiju Londona postigli su igrači ''Čekićara''. Džesi Lingard, Džajled Boven i Tomas Suček pogodili su na pravu stranu, i to u intervalu od 15. do 32. minuta susreta. Delovalo je da Mojesov tim može da zgazi poljuljanog rivala...

Ali, suček je već do poluvremena pogodio i svoju mrežu, za šta je Lakazetu upisana asistencija, a u nastavku je Douson pogodio nakon ''dodavanja'' Kaluma Čembersa! I onda se ušlo u ravnopravnu trku za bodove.

Vest Hem je imao rezultatsku prednost, Arsenal psihološku prednost i bolje prilike do kraja susreta. Jednu od takvih, na mestralnu asistenciju Nikolasa Pepea pretvorio je u gol već pominjani Lakazet, koji je postavio konačnih 3:3!

Pepe je promašio i jednu od najboljih prilika na meču, kada ga je Edegor pronašao u kaznenom prostoru rivala. Da nije izgubio ravnotežu u ključnom momentu, mogao bi Arsenal i do potpunog preokreta... Ovako, nastavlja se problematična sezona ''Tobdžija''.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.