Onaj pravi!

GORI GRČKA, "SRPSKI MESI" JE OPET U STRAŠNOJ FORMI: Dao dva gola u derbiju, vodi PAOK pravo u Evropu!

Autor Nikola Lalović

Kada je birao novu sredinu na početku sezone definitivno je pogodio!

Izvor: MN Press

U Partizanu je dobio nadimak "srpski Mesi", a kao golobradi mladić dokazao je u crno-belom da je ogroman potencijal. 

Potom je otišao u Benfiku i tu se nije snašao, ali čim je opet obukao crno-belo proigrao je. Andrija Živković je opet odigrao sjajan meč u Grčkoj! 

U derbiju kola PAOK je savladao AEK 3:1, a upravo je srpski vezista bio prvo ime ovog meča. Već posle tri minuta je dao prvi gol na meču i tako doneo prednost "orlovima". Mogao je PAOK posle pola sata igre da povede 2:0, ali im kje posle gledanja VAR-a poništen pogodak. 

U samom finišu prvog poluvremena AEK je izjednačio, a onda je gol Sviderskog u prvom minutu drugog poluvremena doneo prednost PAOK-u. 

U samom finišu opet je zablistao Živković koji je u 89. minutu postavio konačan rezultat 3:1 svojim sedmim golom u grčkoj ligi ove sezone. 

Olimpijakos je siguran na vrhu i osvojiće titulu, a posle kiksa Panatinaikosa i pobede nad AEK-om PAOK je izbio na treće mesto koje vodi u Evropu naredne godine. 

Andrija Živković se nalazi na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za mečeve sa Irskom, Portugalom i Azerbejdžanom, a ovakvim igrama bi mogao da zasluži mesto u timu!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.