KOMPLIKACIJE

PARTIZAN ZOVE, ALI MU ODBIJAJU POZIV: Crno-beli napravili previd, Grci ni da čuju!

Autor Milutin Vujičić

Ne žele da pregovaraju.

Izvor: MN Press

Svetozar Marković stigao je letos u Partizan i odmah podigao kvalitet igre zadnje linije, a pritom je rešio i dileme Aleksandra Stanojevića oko "bonus" pravila.

Zadovoljio je i crno-beli bi želeli da ga otkupe od Olimpijakosa, kluba kome su ga prethodno prodali za oko 1,5 miliona evra, međutim za sada im Grci "odbijaju pozive", odnosno uopšte ne žele da razgovaraju o prodaji mladog fudbalera.

Partizan je napravio previd prilikom pozajmice i u ugovor nije ubačena klauzula o otkupu ugovora, pa su zbog toga čelnici crno-belih dvaput kontaktirali Olimpijakos, ali uzalud.

"Srbi su pokušali da započnu razgovore sa Olimpijakosom kako bi fudbalera kupili na kraju sezone, ali su otkrili da crveno-beli ne žele da ni da uđu u pregovore oko Svetozara Markovića. Pre nekoliko dana pokušao je Partizan još jednom da sazna koliko bi novca bilo potrebno za sklapanje dogovora, ali su još jednom dobili glasno 'NE' kao odgovor i pojašnjenje da u Pireju nisu raspoloženi da razgovaraju o toj mogućnosti", prenosi grčki portal "Fosonline.gr".

Marković će u Partizanu ostati do kraja sezone, a deluje da je trenutno bliži povratku u Olimpijakos tokom 2021/22 nego ostanku u Humskoj, posebno jer igra sve kvalitetnije.

Crno-beli su "razigrali" mladog fudbalera, ali sve su prilike da ga neće zadržati.

Marković je ove sezone odigrao 20 mečeva za Partizan i na čak 15 njegova ekipa nije primila gol.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.