HOĆE!

NEKA DOĐU "BAMBI" I RUKAVINA, OSTAO BIH U PARTIZANU: Levi bek poslao poruku upravi kluba!

Autor Milutin Vujičić

Ostalo je na treneru i rukovodstvu...

Izvor: MN Press

Tokom zimskih priprema ugovor sa Partizanom produžio je Aleksandar Šćekić, a to su nedavno učinili i Bojan Ostojić i Saša Zdjelar.

Generalni direktor kluba Miloš Vazura najavio je da će biti još potpisa u budućnosti, a levi bek Ivan Obradović je sam poručio da je spreman da i posle ove sezone ostane u Partizanu, naravno ako to žele uprava i trener.

"Ugovor mi ističe u junu, ide sve ako treba, pa možda u skorije vreme sednem s upravom da pričamo o produžetku, ali otom-potom, bitno je da ide sve dobro", rekao je Obradović.

"Voleo bih što duže da budem u Partizanu, ali ne zavisi sve od mene".

U razgovoru za YouTube kanal crno-belih, gde je Obradović odgovarao na pitanja navijača sa TikToka, istakao je da se nada da će pobednička serija njegovog kluba trajati što duže, dok se nada i da će u "večitom" derbiju njegova ekipa slaviti.

"Bilo bi dobro da pobedimo u derbiju, nije bitno kojim rezultatom", rekao je levi bek Partizana

"Najteži poraz u karijeri, izgubio sam jednom od Crvene zvezde i možda sa Anderlehtom od Briža. Najbolja partija? Bilo ih je dosta, i za reprezentaciju i za klub", dodao je iskusni fudbaler koji je ove sezone skupio 15 nastupa za prvi tim.

Obradović je u zanimljivom intervjuu rekao da bi u klub, od bivših igrača, "vratio" Zorana Tošića i Antonija Rukavinu, a videćemo hoće li mu ta želja biti ispunjena.

Ivan Obradović (sport)
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.