BARD OTVORENO

PIKSIJA SADA MRZE VIŠE NEGO BILO KOGA: "Čim izgubi dve utakmice, pričaće o ostavci!"

Autor Milutin Vujičić

"Trener i selektor se postavljaju i smenjuju zbog dobrih i loših rezultata".

Izvor: MN Press

Dragan Stojković debitovaće na klupi reprezentacije Srbije već u sredu protiv Irske, a podršku mu je pružio i bivši selektor naše zemlje Milan Živadinović.

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva, Živadinović se osvrnuo na težak izazov koji je pred Piksijem pošto neće imati mnogo vremena da radi sa ekipom, a slede mu tri utakmice koje praktično odlučuju o tome da li ćemo biti u igri za odlazak na Mundijal.

"Ja sam dobronameran i želim svima dobro i znam kako je biti selektor", rekao je "Bard".

"Nema tu spavanja. Nema posle prvog nerešenog rezultata, kad te svi menjaju, da ostaneš normalan. Mnogo je teško. Portugal kod kuće bez publike. Onda poslednja utakmica u Azerbejdžanu, sa publikom, hladno, svi su protiv nas...", dodao je Živadinović.

Nekadašnji selektor Jugoslavije, kod koga je upravo i Piksi igrao, misli da mu zavide na novom poslu.

"Nije ovo isto vreme za Piksija, kad je on igrao fudbal i kada je danas selektor. Danas ga mrze više nego bilo kog", rekao je "Bard" pre nego što je upitan ko ga mrzi:

"Mrze ga svi koji su rasli s njim, a nisu dostigli njegov nivo. Ja znam, Miljan Miljanić kada je izabran. izgurao je i postao veliki svetski trener. Ovi ljudi koji odlučuju treba da nađu nove snage. Ne treba nekog da vade iz 'naftalina'. On kad dva puta bude izgubio, pričaće se o ostavci. Trener i selektor se postavljaju i smenjuju zbog dobrih i loših rezultata. On mora i na terenu i van njega da napravi čvrstu disciplinu", zaključio je gostujući na TV Prva.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.