SJAJNO!

ODBIO LIVERPUL I AVION PUN ŠUNKE DA BI OSTVARIO SAN: Francuz otkrio najluđu transfer ponudu koju je dobio!

Autor Nebojša Marković

Ovo još do sada nismo imali prilike da čujemo...

Izvor: Profimedia

Bivši napadač reprezentacije Franucuske Andre Pjer Žinjak u svojoj igračkoj karijeri imao je samo jedan san - da zaigra za Olimpik iz Marseja!

To je išlo dotle da je svojevremeno odbio i ponudu Liverpula, ali i kampion - pun šunke!?

Naime, francuski napadač je svojevremeno imao mnogo ponuda, igrao je sjajno u redovima Tuluza i nekoliko klubova se interesovalo za njega. Mogao je da ode u Englesku ili Španiju, ali se on ipak odlučio za Marsej.

"Rođen sam u Martigeu, 40 kilometara od Marseja. Celo detinjstvo sam navijao za Olimpik, baš kao i moja porodica, pa je i potpis za taj klub bio ispunjenje sna. Morate da znate da sam tada pred sobom imao i ponudu Liverpula", priznao je Žinjak, koji od 2015. godine nastupa za meksički Tigres.

On je osim Marseja i Liverpula, imao i ponudu Valensije kao jednu od opcija. Tada je njihov trener bio Unaji Emeri, ali ništa nije vredelo.

Čak ni neobična taktika Valensije kojom su želeli da ga nagovore da im se pridruži.

Odbio sam Valensiju i Liverpul pre nego što sam potpisao za Olimpik iz Marseja. Valensija je pokušavala da me ubedi da dođem tako što mi je poslala avion s ukusnom šunkom. Teraju te na dolazak dobrom iberijskom šunkom, ali sam na kraju to odbio. Onda sam rekao i agentu da ništa ne dogovara s Liverpulom, jer idemo u Marsej", otkrio je Žinjak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.