U PRAVU?

MUČIO SE I PORTUGAL SA AZERBEJDŽANOM! Het-trik asistencija Tadića opravdanje za 3:2 - Tek tri dana smo zajedno!

Autor Milutin Vujičić

"Idemo korak po korak. Sledi Portugal, mnogo velikih imena, ali moramo da verujemo u sebe", rekao je Tadić posle meča.

Izvor: MN Press

Tražio je Dragan Stojković od Dušana Tadića da igra kao što je to činio za Ajaks protiv Real Madrida, pa smo na meču protiv Irske videli približno tu verziju momka iz Bačke Topole.

Kapiten "orlova" zabeležio je tri asistencije u pobedi Srbije nad Irskom (3:2) i istakao da je bilo dobrih i loših stvari, ali da su svakako tri boda najvažnija dobit iz ovoga - posebno ako se uzme da na startu kvalifikacija nismo pobedili 11 godina.

"Pokušali smo da ispunimo šta je trener tražio od nas. Držali smo se tih nekih principa. Bilo je dobrih i loših stvari što je normalno jer smo samo tri dana zajedno. Trebalo je da bude lakše kod 3:1, ali dobro, ima mnogo pozitivnih stvari. Ima i negativnih koje ćemo da ispravljamo i pokušamo da usavršimo", rekao je Tadić posle meča za "Sport Klub".

Nije želeo previše da ga hvali selektor Stojković, mada je jasno da je zadovoljan njegovom partijom, a još više će očekivati od njega za tri dana protiv Portugala.

"Ovo jeste veliki podstrek. Ali, vidite, i šampion Evrope se mučio protiv Azerbejdžana", podsetio je Tadić na minimalnu pobedu Portugala protiv Azerbejdžana.

"Moraš uvek da budeš 100 odsto koncentrisan. Idemo korak po korak. Sledi Portugal, mnogo velikih imena, ali moramo da verujemo u sebe, što selektor pokušava da nam ugradi", zaključio je srpski kapiten posle meča.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.