Iskren

LEGENDA REPREZENTACIJE BIH ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Hvala ti od srca moj Beograde, dao si nam šansu za bolji život!

Autor Nikola Lalović

Nekada je dolazio u Beograd na ljute bitke sa reprezentacijom Srbije, a sada se zahvaljuje Srbiji.

Emir Spahić i Sergej Barbarez
Izvor: MN Press

Sergej Barbarez je bio u centru pažnje u poslednje vreme jer je bio jedan od kandidata za mesto selektora BIH, ali je na kraju na klupu "Zmajeva" seo Ivajlo Petev. 

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i dugogodišnji bundesligaški igrač jedan od najbolnijih poraza doživeo je u Beogradu, kada je sa timom BIH izgubio od Srbije koja se kvalifikovala na Svetsko prvenstvo 2006. godine. 

Sada je njegova porodica opet posetila Beograd, ali zbog vakcinacije, a nekadašnji napadač Hanovera, Union Berlina, Borusije Dortmund, HSV-a i Bajer Leverkuzena se zahvalio Srbiji. 

"Hvala ti moj Beograde od srca, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi "BiH politiko", da vas pojedinačno ne nabrajam, jer niste ni to zaslužili, diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem", napisao je gnevni Barbarez. 

Barbarez je rođen u Mostaru, a otac mu je Srbin. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao je od 1998. do 2006. godine i na 47 mečeva dao je 17 golova. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.