BRAVO!

AU! OVAKVOG SMO SELEKTORA ČEKALI: Piksiju malo bod protiv Ronalda - Očekivao sam pobedu, hladan kao špricer!

Autor Milutin Vujičić

"Jesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan".

Izvor: MN Press

Dragan Stojković je najavljivao ofanzivu protiv Portugala i ispunio je svoje obećanje pošto su "orlovi" odigrali maestralno ove večeri u susretu sa prvakom Evrope...

Jurili smo 2:0 zbog kikseva iz prvog dela, ali smo potom napali Kristijana Ronalda i ekipu i zasluženo došli do boda golovima rekordera Aleksandra Mitrovića i Filipa Kostića, da bi selektor posle meča poručio da pored svega "nije prezadovoljan".

Takvog smo selektora dugo čekali, onog koji neće tražiti alibi i zadovoljiti se bodom, nego onog koji će u svakom meču želeti pobedu i to prenositi na ekipu.

"Vrlo interesantna i takmičarska utakmica... Prvo poluvreme pripalo je njima, drugo nama, ali nama je bilo teže jer smo bili u minusu. Reč predaja ne postoji u našem rečniku, momci su bili hrabri i time sam zaista zadovoljan. Bio sam miran na svojoj poziciji, znate kako je špricer hladan, rekao sam da ćemo se vratiti, rekao sam da možemo da pobedimo", ispričao je Stojković razgovor iz poluvremena.

"To je možda bilo malo pretenciozno, ali ovo je rezultat koji hrabri. Ne zaboravite, ovo je jedna od najboljih ekipa u Evropi", podvukao je Piksi.

Već je zavladala euforija u javnosti, ali novi selektor spušta loptu.

"Moramo puno da radimo, šteta što nemamo više vremena. Sigurno da postoji kvalitet kod nas, ali neke greške moramo da ispravimo. Ne sme protivnik da nam da gol iz prvog šuta, ali greške su sastavni deo igre. Šteta što nije bilo publike, to bi bio spektakl - 2:2 protiv ovakvog Portugala, jesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan", rekao je Stojković i zaključio.

"Očekivao sam pobedu, verovao sam da možemo da pobedimo...".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.