NEOČEKIVANO!

ŠOK U GRUPI SRBIJE, IRSKA SE BLAMIRALA: Izgubili od Luksemburga, Piksi ih "pecka" da su se umorili u Beogradu!

Autor Nebojša Marković

Zanimljiva izjava selektora Srbije posle kiksa Iraca na svom terenu.

Izvor: MN Press

I dok je reprezentacija Srbije vodila veliku bitku sa Portugalom u Beogradu, za to vreme, Republika Irska se blamirala u svom Dablinu!

"Orlovi" su protiv šampiona Evrope pokazali da su sa selektorom Draganom Stojkovićem vrlo hrabra ekipa, a nedavni protivnik Srbije je iste večeri šokantno izgubio!

Republika Irska je na domaćem terenu izgubila i drugi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to od Luksemburga - 1:0!

Luksemburg ih je šokirao golom Žersona Rodrigeša u 88. minutu, a tokom meča imali su i više udaraca u gol od favorizovanih Iraca.

Tako su posle poraza u Beogradu oni i dalje bez ijednog osvojenog boda, i već sada su sebi učinili put ka Svetskom prvenstvu gotovo neprohodnim. Kapiten Irske Šejmus Kolman nije imao problem da kaže kako stvari stoje.

"Ovo je šokantan rezultat, sramotan rezultat. Hajde da se ne krijemo, ovo je na nama igračima. Mi treba da se sramimo. Moramo da se dobro pogledamo u oči", rekao je Kolman za irski "RTE".

"Ovo nije bilo dovoljno dobro i nema reči koje mogu da učine da se ljudi sada bolje osećaju."

Zanimljive su bile reči selektora Srbije Dragana Stojkovića u subotu uveče, nakon što je saznao da je Irska izgubila od Luksemburga.

"Nemam neki komentar na poraz Iraca, možda su se ovde mnogo umorili... Šalim se... Luksemburg je mnogo dobra ekipa, pre 10-15 dana sam rekao da će to biti najkomplikovanija utakmica, ali zaista tako mislim. Moraćemo da ozbiljno obratimo pažnju da ne bismo morali da se češemo tamo gde nas ne svrbi", rekao je Stojković

Bila je ovo prilika za Irce da se pobedom približe Srbiji i Portugalu, ali su već posle četvrtine kvalifikacione grupe jako daleko...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.