SRBIN BRILJIRA

"VLAHOVIĆ JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ IZ BEOGRADA, BIO JE LUD!" Igrao je s njim u Partizanu, pa rekao Fiorentini da ga kupi!

Autor Nebojša Marković

O njegovim kvalitetima će se tek pričati.

Izvor: MN Press

Odlična sedmica je iza reprezentacije Srbije, koja je otpočela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru pobedom protiv Republike Irske i remijem protiv šampiona Evrope, Portugala.

Upravo u tom prvom meču važnu ulogu odigrao je mladi Dušan Vlahović, strelac gola za izjednačenje, a o njemu se ovih dana ponovo piše u Italiji.

Napadač Fiorentine je "vratio u život" Srbiju u meču protiv Irske, a sada je o njemu govorio njegov bivši saigrač iz Partizana Valerij Božinov.

Bugarin je istakao za "Transfermarkt" da je on rekao Fiorentini da dovede Vlahovića iz Humske, o kojem je i Aleksandar Mitrović imao samo reči hvale.

"Ja sam rekao Korvinu da kupi Vlahovića kad je imao 15 ili 16 godina", počeo je Božinov.

"Vlahović je bio lud, stvarno lud. Imao je naviku da mi kaže: 'Ja sam Zlatan Ibrahimović iz Beograd, igraću za najjače klubove.' Svidela mi se ta njegova arogancija. Mislio sam da će postati snažan igrač, dok je Nikola Milenković bio staloženiji", objasnio je Božinov o igračima poniklim u Partizanu.

Vlahović se ove sezone već dovodio u vezu sa prelaskom u Milan, a i posle meča sa "rosonerima" pohvalio se poklonom od Zlatana Ibrahimovića - njegovim potpisanim dresom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.