sjajno!

RONALDO BESNI, SRBI SE SMEJU, TRAKA NA PRODAJU! "Može zamena za 2 stana u Beogradu na vodi", osvanuo urnebesan oglas

Autor Pavle Knežević

Kapitenska traka Kristijana Ronalda osvanula na sajtu za prodaju

Izvor: Profimedia

Srbija je zaustavila evropskog prvaka Portugal, vratila se od 0:2 do 2:2, a na kraju je zaista imala sreće jer sudija nije video da je lopta prešla liniju pre nego što je Stefan Mitrović izbacio.

Naša sreća, ali mnogo nerviranja za Kristijana Ronalda, koji je uputio taj šut i koji je kapiten Portugala. Mnogo se iznervirao najbolji igrač sveta, a onda je u besu bacio kapitensku traku.

O njegovoj tiradi bruji danas evropski fudbal, ali Srbi se zabavljaju.

U moru smešnih slika i videa, popularnih "mimova", našli su se neki zaista smešni, ali koje nećemo prenositi jer se u njima pominju ličnosti iz javnog života od kojih neke i na neprikladan način ("nije bilo linije jer je 'pošmrkana'" i slično), a druge su vezane za navijačka prepucavanja, što ume da bude duhovito, ali se jako brzo pređe granica.

Ipak, najduhovitija fora viđena je na popularnom oglasnom sajtu Kupujemprodajem.

"Na prodaju kapitenska traka Kristijana Ronalda, surovo odbačena posle nepriznatog gola protiv Srbije. Početna cena milion evry, može i zamena za 2 stana u Beogradu na vodi", piše u oglasu. Korišćenje ipsilona umesto samoglasnika na kraju reči je poznat način da se istakne da se piše u šaljivom tonu.

Izvor: Printscreen/kupujemprodajem.com

U uobičajenoj sekciji sa slikama ostavio je i šaljivu fotomontažu u kojoj u VAR sobi sedi fudbalski komentator Vladimir Novaković i gleda na potpuno suprotnu stranu od ekrana.

Izvor: Printscreen/kupujemprodajem.com

Oglas je uklonjen, možda će prodavac imati više sreće na Sasomange?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.