KAZNA? IH...

RONALDU 6 MESECI ZABRANE, ČOVEK JE FOLIRANT: "Živa" pričao kako bi isprovocirao Kristijana, sad traži KAZNU!

Autor Milutin Vujičić

"To što je Ronaldo uradio je sramotno", ispričao je Živadinović.

Izvor: MN Press

Bivši selektor naše reprezentacije Milan Živadinović pratio je pomno meč Srbije i Portugala, a za razliku od većine domaće javnosti - nije bio preterano oduševljen.

Živadinović je istakao da su se "fudbaleri pro**rčili" i da "Piksi ništa još nije uradio", istakao je i da nam je sudija pomogao jer Ronaldu nije priznat gol, ali mu se uopšte nije dopao način na koji je Portugalac reagovao u toj situaciji.

Prvo se Ronaldo posvađao sa sudijom, za šta je dobio žuti karton, da bi u naletu besa bacio kapitensku traku i napustio demonstrativno teren i pre kraja utakmice...

"To što je Ronaldo uradio je sramotno. Čovek je folirant, egoista... Za takve stvari se dobija šest meseci zabrane bavljenja fudbalu", oštro je prokomentarisao Živadinović u izjavi za "Alo".

"Pa šta ako si ti Ronaldo, da li to znači da svi treba tako da se onako ponašaju. Tako nešto se ne radi ni na treningu. Svaka čast njemu za sve što je uradio u karijeri, ali onako nešto je nedopustivo. Nije ni sudija za sve kriv, ne može on baš sve da vidi, naročito u ovakvim okolnostima kada nema VAR-a i gol tehnologije", prokomentarisao je "Bard".

Zanimljivo je da se na meču Srbije i Portugala obistinila čuvena Živadinovićeva rečenica da je "2:0 najopasniji rezultat", dok su se mnogi setili i šta je bivši selektor savetovao pred jedan od prethodnih duela "orlova" sa Kristijanom Ronaldom.

"Ja bih isprovocirao Ronalda da bi me šutnuo, ja bih pao dole i on bi dobio crveni karton", ispričao je tada Živadinović.

(MONDO/Alo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.