NEMOGUĆ ZADATAK!

ONI IGRAJU ZA SRBIJU I NOVU SENZACIJU: Luksemburg bi da napravi novi šok - Ovo je najjači Portugal u istoriji!

Autor Nebojša Marković

Biće gotovo nemoguće, ali na njima je da probaju...

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da zaustavi Portugal u Beogradu i osvoji vredan bod u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a šampion Evrope će posle vođstva 2:0 i "prosutih" bodova sada morati da "vadi fleke" protiv Luksemburga.

"Orlovi" će u utorak igrati meč protiv Azerbejdžana u Bakuu, a za to vreme, Portugal će na megdan timu koji je šokirao Irce.

Luksemburg je iznenađujuće savladao Republiku Irsku u Dablinu u drugom kolu naše kvalifikacione grupe, a sada će pokušati da u najtežem mogućem izazovu iznenade Kristijana Ronalda i Portugalce.

Tako nešto čini se gotovo nemogućim, a selektor Luksemburga Luk Holc i te kako poštuje prvake Evrope.

"Ne osećamo pritisak. Ovo su utakmice u kojima ćemo dati sve od sebe. Posedujemo ogromno poštovanje prema utakmici koja sledi, poznajem portugalski tim vrlo dobro. Verujem da je ovo njihov najjači tim u istoriji! Imaju mnogo kvaliteta, lopta mnogo kruži, a imaju i veoma opasne igrače u napadu, poput Ronalda", rekao je Luk Holc.

Naravno, Luksemburžani će se u velikoj meri fokusirati na zaustavljanje Kristijana Ronalda.

"Pored individualnog kvaliteta, sve je iskusniji i iskusniji. Neverovatno je opasan u poslednjih 10-20 metara. Nadljudski je biti fizički spreman poput njega u njegovim godinama, pa još kvalitet koji poseduje... Izuzetno!", istakao je Holc.

Luksemburg - Portugal se igra u utorak od 20.45, dok Srbija gostuje Azerbejdžanu istog dana, ali od 18.00.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.