UH!

BORJAN PROPUSTIO ISTORIJU, KANADA OVO NE PAMTI: Golman Zvezde nije morao ni da dolazi, dali su 11 golova! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

E to se zove bolan poraz na domaćem terenu!

Izvor: YouTube/OneSoccer/printscreen

Milan Borjan se nije baš najbolje snašao u prethodnoj pobedi Kanade, ali u ovoj najnovijoj nije morao ni da izlazi na teren!

Reprezentacija Kanade savladala je Kajmanska Ostrva 11:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine i to na gostovanju!

Ovo je najveća pobeda u istoriji Kanade, koja je uspela da u za njih nezapamćenom meču "napuni do vrha" mrežu slabašnog domaćina.

I dok je golman Crvene zvezde u nedavnoj pobedi Kanade 5:1 protiv Bermude bio u centru pažnje zbog greške iz koje je primio jedini gol, sada on nije uopšte bio deo tima. Nije bilo potrebe za tim.

A kako su se stvari odvijale, ni njegova zamena Maksim Krepo nije uopšte morao da stoji međus tativa. Razlog za to je što Kajmanska Ostrva nisu uputila niti jedan udarac ka njegovom golu, dok su Kanađani čak 44 puta šutirali za 90 minuta igre!

Zanimljivo je da je jedini het-trik na meču delo rezerviste Luke Kavalinija koji je igrao samo poslednjih pola sata. Po dva gola su postigli Alfonso Dejvis, zvezda Bajern Minhena, kao i Mark-Entoni Kej.

U strelce su se još upisali Kajl Larin, Dejvid Voterspun, Alister Džonston i Frenk Sturing.

Kajmanska Ostrva - Kanada 0:11
Izvor: YouTube/OneSoccer

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.