Fantastično

MITAR OTKRIO TAJNU REPREZENTACIJE: U toj sobi NEMA mobilnih telefona, interneta i MNOGO se laže!

Autor Dušan Ninković

Srpski golgeter otkrio detalje koje nismo znali o "A" selekciji Srbije! "Ukratko, mnogo se laže!", rekao je Mitrović kroz osmeh.

Izvor: FSS

Aleksandar Mitrović već nekoliko puta ističe da je atmosfera u nacionalnom timu nikad bolja, a sada znamo i detalje zašto je tako. Razlog je društvena igra koju igraju reprezentativci Srbije!

Mobilni telefoni imaju sve manju ulogu u nacionalnom timu, a ''Mafija'', kako se zove igrica koju igraju, omiljena je među fudbalerima Srbije. Za zvanični Youtube kanal FSS Mitar je govorio o toj igri neprestano se smejući.

Pravila nismo do kraja shvatili, ali znamo da je proslava golova u Azerbejdžanu bila posvećena upravo satima koji su provedeni zajedno, u grupi, dok se reprezentativna selekcija zabavljala.

''Imamo neku igru koju igramo, cela svlačionica. Igra se zove 'Mafija'. Jako je komplikovano, ali smo svi u toj grupi i dogovorili smo se da zajedno proslavimo gol'', počeo je da priča Aleksandar Mitrović.

Na pitanje da dočara neke detalje, Mitar je ostao "zakopčan". Doduše, saznalo se da se u toj igri mnogo laže!

''Imaš bandite, advokate, detektive, šta još... Svako dobija po kartu, treba da se nađu banditi... Jako je komplikovano. Dosta se laže! Jako je zanimljiva igra i što nas više ima to je zanimljivije. Svaki dan igramo, posle ručka i večere, igramo i u avionu. Dvadesetak igrača igra konstantno. Jako je dobra za atmosferu''.

Ovaj vid zabave zamena je za korišćenje mobilnih telefona, koji imaju sve manje ulogu u nacionalnom timu. Očigledno je to sjajno rešenje da atmosfera bude prava, a rezultati odlični.

''Izbacili smo telefone. To je uglavnom neka soba gde nema interneta, da ne mogu da se kuckaju poruke. Ovo je 'old skul', što bi se reklo. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna'', zaključio je napadač Fulama. 

"Orlovi", šta god da radite, samo tako nastavite!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.